A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Віншували журналістів Бориспільщини

Дата: 07.06.2017 14:49
Кількість переглядів: 554

У вівторок, 6 червня, в Борисполі привітали журналістів із професійним святом.

За сумлінну багаторічну працю, високі творчі досягнення, зразкове виконання професійних обов’язків, оперативне висвітлення подій суспільно-політичного, економічного та культурного життя міста та району журналістам вручили почесні грамоти, подяки, премії, цінні подарунки.Серед нагороджених: колектив редакції міськрайонної газети «Трудова слава» на чолі з керівником Інною Бакум, колектив ТОВ «Вісті. Інформація. Реклама» на чолі з директором Любою Березою, КП «Телерадіостудія «Бориспіль» на чолі з Наталією Бондаренко, директор КП «Редакція районного радіомовлення» Алла Богуш, кореспондент газети «Термінал» Павло Магденко, позаштатний кореспондент газети «Ринок» Андрій Зиль, прес-секретар райдержадміністрації Олександра Шостак.


 

 

 

 

 

 

 



З нагоди 10-ої річниці створення студії місцевого телебачення ювілярам вручили ще й солодний подарунок: торт у вигляді відеокамери.

З вітальним словом до журналістів звернулися заступник голови районної державної адміністрації Роман Шуменко, міський голова Анатолій Федорчук, заступник Людмила Пасенко, радник голови районної ради Ольга Малишевська.

Очільники акцентували тому, що засоби масової інформації формують громадську думку, тому важливо дотримуватися об’єктивності та всебічно висвітлювати події в суспільному житті міста та району. Бажали гострого пера, цікавих та добрих новин, високих творчих досягнень. Також висловили журналістам вдячність за труд та наполегливість донести населенню важливу цікаву інформацію.

Під час урочистостей до Дня журналіста актори театру «Березіль» привітали присутніх виставою Михайла Старицького «По-модньому».





 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано