A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

ДО РІЧНИЦІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ АВАРІЇ У КИЄВІ ВІДБУДЕТЬСЯ КОНЦЕРТ «ЗОНА…НАТХНЕННЯ»

26 квітня 2018 року з 19:00 до 23:00 під відкритим небом Києва на Поштовій площі відбудеться шоу-перфоманс «Зона…натхнення» за участю зірок української естради, де можна буде побачити тематичні 3D-інсталяції «Від сьогодні до майбутнього» та тематичний віджеінг.

10:54 25.04.2018

У Старому біля Монумента Матері народився сквер українсько-польської дружби

Земля увібралася по-весільному. Час цвітіння, час розквіту. Надворі кипить робота – в саду, в полі, в дворі, на городі. Люди наводять лад. І якщо кожен доклав би до цього процесу хоча б частинку своєї праці, то земля ще більше розквітла й обов’язково  віддячила за людські труди. Та не все так добре з благоустроєм у нашому районі. Але в кожному населеному пункті стараються, віднеслися до цього питання серйозно,  свідомо,  бо ж руйнуючи навколишнє середовище ми, в першу чергу, губимо і самих себе.

16:47 23.04.2018

Боржників зі сплати аліментів залучатимуть до суспільно корисних робіт

За ініціативою Бориспільського міськрайонного відділу з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції у залі засідань  Бориспільської районної ради  відбулась нарада за участю заступника голови Бориспільської райдержадміністрації Білецького Сергія Володимировича, начальника Бориспільської виконавчої служби Сергієнка Олексія Миколайовича, представників сільських рад.

21:10 19.04.2018

Сімсот шістдесят троє дітей-сиріт будуть забезпечені житлом до кінця року

Уряд прийняв постанову „Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 р. № 877”, розроблену відповідно до частини другої статті 97 Бюджетного кодексу України та з метою зменшення ризиків потрапляння дітей в інтернатні заклади, влаштування їх до дитячих будинків сімейного типу, малих групових будинків, забезпечення можливостей для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування (зокрема, віком від 12 років, які майже не мають шансів бути влаштованими в сім’ю), виховуватися в умовах, наближених до сімейних, а також забезпечення соціальної підтримки осіб із числа дітей-сиріт після досягнення ними повноліття.

12:29 19.04.2018

Навчалися вчителі фізкультури

Весняними  усмішками і рвучким  вітерцем  зустріла  Мирненська  школа  учасників  районного  семінару – практикуму  вчителів  фізкультури  «Реалізація  концепції  національно-патріотичного  виховання засобами  вивчення  варіативних  модулів  «Хортинг» та «Професійно-прикладна  професійна  підготовка» .  Своїми  надбаннями поділилися  вчитель   фізкультури  Мирненської  ЗОШ, голова  районного  методоб’єднання  вчителів  фізкультури  Орловський  Григорій  Іванович  та  керівник  клубу  «Патріот»  Горшков  Аркадій  Георгійович, вихованці  якого  демонстрували  присутнім  прийоми  Хортингу. 

12:23 19.04.2018

Бориспільщині - 95. Валерій МАКАРЕНКО: «Взаємоповага, уміння працювати в команді – з цього починається лад в селі й колективі»

Ми в Старому. На землі, де закопана пуповина тих, хто з гордістю називає себе старинцем.  Хоча з часом і приїжджих тут оселилося чималенько. Тож старинська родина  примножується. Село народило і манить людей неабиякої величини. Звідси родом український поет, прозаїк Іван Чумак. Тут окрилюють душі зіркове подружжя Хостікоєв та Сумська, українська співачка, телеведуча Ольга Полякова. На території знаходиться Міжнародний навчальний центр Національної гвардії України. Тому частими гостями у Старому бувають перші особи держави, звісно, і президент.  Та найголовніше багатство села — без перебільшення, люди. Ті, хто творить історію своєї маленької батьківщини, вболіває за її долю та  майбутнє.

13:07 13.04.2018

ДОБРІ НОВИНИ З ЦРЛ: КАЗКОВЕ ДИТЯЧЕ ВІДДІЛЕННЯ ТА НАДТОЧНА ЛАБОРАТОРІЯ

Відкривали дитяче відділення, а разом з ним і лабораторію при відділенні анестезіології та інтенсивної терапії голова районної держадміністрації Олександр Туренко та голова районної ради Владислав Байчас. Керівникам доручили не тільки стрічку перерізати, а й здати аналізи.

10:02 13.04.2018

Урядова перевірка безпеки громадських закладів: 15 тис. порушень, 37 об’єктів треба закрити

Ініційована Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом перевірка громадських закладів, шкіл, торгових центрів на предмет дотримання норм пожежної безпеки виявила понад 15 тис. порушень. ДСНС буде наполягати на закритті 37 об’єктів через позови до суду. Прем’єр-міністр вимагає наведення ладу в закладах, що нехтують безпекою громадян.

14:53 11.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано