A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Ранком аналізи – ввечері результати… на e-mail: у Воронькові відкрили сучасну лабораторію

Надточне обладнання, нові меблі та повний холодильник реактивів – у Воронькові відкрили сучасну лабораторію, де обслуговуватимуть села району – від Сошникова до Вишеньок. Поки всі дослідження безкоштовні, та згодом планують ввести плату для тих, хто хоче зробити аналіз без направлення лікаря. На повну потужність лабораторія запрацює з 16 квітня.

14:22 11.04.2018

ВОЛОДИМИР ГРОЙСМАН: ОБЛАШТУВАННЯ ЛІКАРЕНЬ, КЛІНІК І ФАПІВ – ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ РЕГІОНІВ, ПРО ЦЕ ТРЕБА КАЗАТИ ПУБЛІЧНО

Формування та облаштування регіональних закладів охорони здоров’я – від ФАПів до профільних клінік – це відповідальність районів та громад, яким ці заклади належать. Про це в ефірі одного з телеканалів сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

15:35 10.04.2018

Дорогі земляки!

Щиросердечно вітаємо  Вас із світлим та величним святом Христового Воскресіння. Цей день гуртує всіх нас довкола вічних християнських цінностей: доброти, терпимості, милосердя та любові до ближнього.

14:14 06.04.2018

Бориспільщині - 95. «КОЛЬОРИ РІДНОГО КРАЮ»: ЮНІ ХУДОЖНИКИ ВЕЛИКООЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ ТА РЕМЕСЕЛ ОРГАНІЗУВАЛИ ВИСТАВКУ

Натхненні 95-річним ювілеєм району, вихованці Великоолександрівської школи мистецтв та ремесел організували виставку художніх робіт «Кольори рідного краю». Рідні озера, поля та ліси на картинах юних живописців можна побачити у приміщенні Бориспільської районної ради на третьому поверсі. Безліч напрямів і технік, ідей та фантазій. У школі мистецтв наголошують, це «свідчення того, наскільки діти талановиті та багатогранні».

19:35 05.04.2018

Про новації в оподаткуванні та декларування доходів громадян обговорили на семінарі

З початку року стартувала кампанія декларування доходів, отриманих громадянами у 2017-у.  Триватиме вона до 1 травня поточного року.  Якщо ж ви маєте право на податкову знижку, подати декларацію можна до кінця року. На тематичний семінар  у  залі засідань районної ради зібралися підприємці, нотаріуси,  керівники та бухгалтері  підприємств Бориспільщини, Переяслав-Хмельницького та Баришівки, фахівці  ГУ ДФС у Київській області та ДФС України, керівництво району. Основна мета – налагодження партнерських стосунків між  територіальними органами Державної фіскальної служби Київщини з громадою.

19:16 04.04.2018

МОНЕТИЗАЦІЯ ПІЛЬГ НА ПРОЇЗД – МЕРИ МІСТ ВИРІШУВАТИМУТЬ ЧИ ДАВАТИ ГРОШІ ЧИ ЗАЛИШИТИ ВСЕ ЯК Є

На гарячу лінію Кабінету Міністрів України «15-45» надходили непоодинокі скарги про те, що пільговикам - чорнобильцям, учасникам бойових дій, дітям з багатодітних сімей, ветеранам військової служби, особам з інвалідністю тощо - відмовляють у безкоштовному проїзді в громадському транспорті. З іншого боку частими були нарікання перевізників, які заявляли про свої фінансові втрати, бо за щось потрібно ремонтувати транспортні засоби та підтримувати їх у належному стані. 

12:49 02.04.2018

«Доступні ліки» на Бориспільщині

У квітні 2017 року Уряд розпочав програму «Доступні ліки». Відтоді пацієнти із серцево-судинними захворюваннями, бронхіальною астмою, діабетом ІІ типу можуть отримувати ліки безоплатно або з незначною доплатою.

20:43 30.03.2018

ЯК І ДЛЯ ЧОГО ВІДБУВАЄТЬСЯ ТРАНСФОРМАЦІЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

Процес змін в українській медицині триває. Напередодні старту національної кампанії з вибору лікаря Уряд призначив голову Національної служби здоров’я – Олега Петренка. Вчора на засіданні Кабінету Міністрів також ухвалили постанови, які мають поліпшити якість медичної освіти, професійного розвитку лікарів і медичної допомоги, а також рекордно рано розпочати міжнародні закупівлі ліків. Водночас процес реформування не може бути одноденним – це спільна і довготривала робота, до якої закликаємо долучитись кожного.

20:38 30.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано