A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

З ПОНЕДІЛКА, 5 БЕРЕЗНЯ, УСІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ ПРАЦЮЮТЬ У ЗВИЧАЙНОМУ РЕЖИМІ, - КРИЗОВИЙ КОМІТЕТ МІНЕНЕРГОВУГІЛЛЯ ТА МОН

Наразі проблему з газопостачанням у країні вдалося оперативно вирішити, тому вже в понеділок, 5 березня, усі заклади освіти – дитячі садки, школи, ПТНЗ та виші – працюватимуть у звичайному режимі.

18:37 03.03.2018

НАВЧАННЯ У ВСІХ НАВЧАЛЬНИХ ТА ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ КИЇВЩИНИ ЗУПИНЕНО ДО 6 БЕРЕЗНЯ

У Київській області до 6 березня 2018 року призупинено навчання у всіх навчальних та дошкільних закладах. Відповідне рішення прийняте на позачерговому засіданні Київської обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням голови КОДА Олександра Горгана.

17:24 03.03.2018

В УКРАЇНІ СТВОРЯТЬ ОКРЕМЕ МІНІСТЕРСТВО У СПРАВАХ ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ

27 лютого депутати Верховної Ради України ухвалили відповідну постанову-звернення до Кабміну. Передбачається, що відомство буде створено на базі нинішньої Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО. Це робиться для того, аби покласти відповідальність на окреме відомство за вирішення усіх важливих для учасників АТО питань, тоді як нині ветеранами опікуються різні міністерства, і це призводить до бюрократичної плутанини, наголошує голова профільного парламентського комітету Олександр Третьяков.

20:35 28.02.2018

ФОНД ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ ЗАБЕЗПЕЧИТЬ ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ, – ГЕННАДІЙ ЗУБКО ТА КАТАРИНА МАТЕРНОВА НА ЗАСІДАННІ УРЯДУ

Фонд енергоефективності, який ми запускаємо – головний інструмент реформи енергоефективності. Це питання енергонезалежності держави і кожної української родини. Маємо амбітні цілі – досягти мінімум 50 кВт енергоспоживання на один квадратний метр у житловому секторі на рік. Україна отримає потужний економічний ефект від роботи Фонду енергоефективності. Зокрема, оцінюємо річну ємність нового ринку енергоефективності — до 1,5 млрд євро, щорічний ефект на платіжний баланс — до 1 млрд євро, потенціал скорочення щорічних витрат на субсидії – до 1 млрд євро, скорочення річного споживання та імпорту газу — до 5 млрд м3.

20:32 28.02.2018

Волейболісти з Великої Олександрівки - кращі

25 лютого в спортивному залі Іванківської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся ІV турнір з волейболу серед чоловічих команд – Кубок Почесного громадянина Бориспільського району Г.Т. Білима.  Змагання було започатковано на честь Григорія Тимофійовича Білима – людини, яка протягом багатьох десятиліть піклувалась про розвиток фізкультури і спорту на Бориспільщині, і зараз, у свої 76 років, продовжує тренувати юних спортсменів-волейболістів та особисто бере участь у змаганнях.

20:29 28.02.2018

ЗАМЕРЗЛА ВОДА: В ІВАНКОВІ ГОРІВ БУДИНОК, А ПОЖЕЖНИКИ З СУСІДНІХ СІЛ НЕ МОГЛИ ВИЇХАТИ

Новий дерев’яний будинок зі зрубу згорів в селі Іванкові. Пожежні авто з сусідніх сіл не змогли виїхати на пожежу, бо в них замерзла вода. Про це на своїй сторінці у Facebook написав рятувальник-доброволець із пожежної команди «Шторм» Андрій Макаров. За його словами, пожежа сталась 27 лютого близько 22.00 на вул. Леніна.

20:22 28.02.2018

Майстер-клас Марії Бугай

20 лютого на базі Старинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. відбулось друге засідання майстер-класу учителя образотворчого мистецтва  Бугай Марії Петрівни з теми «Формування предметної мистецької компетентності на уроках образотворчого мистецтва».

13:21 21.02.2018

ІV (загальнонаціональний) етап ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

17 лютого 2018 року в Новосілківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів  Києво-Святошинської районної державної адміністрації відбувся ІV (загальнонаціональний) етап ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. У Конкурсі взяли участь 27 учнів закладів загальної середньої освіти, 8 студентів закладів вищої освіти та 3 учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти Київщини. Серед переможців обласного етапу і учасників  загальнонаціонального етапу були  й учениці Бориспільського району: Кучаківської ЗОШ імені гетьмана Івана Сулими Зуй Анастасія(4 клас) та учениця ОНЗ Щасливський НВК Воробйова Анастасія - 8 клас..У цей день відбулося урочисте свято – нагородження переможців ІІІ (обласного) етапу ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

13:19 21.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано