A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

ІV (загальнонаціональний) етап ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

17 лютого 2018 року в Новосілківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів  Києво-Святошинської районної державної адміністрації відбувся ІV (загальнонаціональний) етап ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. У Конкурсі взяли участь 27 учнів закладів загальної середньої освіти, 8 студентів закладів вищої освіти та 3 учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти Київщини. Серед переможців обласного етапу і учасників  загальнонаціонального етапу були  й учениці Бориспільського району: Кучаківської ЗОШ імені гетьмана Івана Сулими Зуй Анастасія(4 клас) та учениця ОНЗ Щасливський НВК Воробйова Анастасія - 8 клас..У цей день відбулося урочисте свято – нагородження переможців ІІІ (обласного) етапу ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

13:19 21.02.2018

У БОРИСПІЛЬСЬКІЙ РАЙРАДІ ДІЄ ВИСТАВКА ФОТОМАЙСТРА ВІКТОРА СПІВАКА

На третьому поверсі Бориспільської районної ради відкрито виставку пам’яті фотохудожника, журналіста Віктора Співака. «Він той, хто вловлював об’єктивом фотоапарату і зберігав неповторні миті життя нашого краю впродовж майже 60 років», – йдеться в передмові оргкомітету.

19:30 15.02.2018

Із сесії Бориспільської районної ради Хто перший зсуне з місця лікарняний камінь спотикання, або Й «різне» дуже важливе

Вісімнадцята сесія районної ради — перша у 2018 році, зібрала у сесійній залі 26 народних обранців із 34-ох. У роботі сесії взяли участь голова райради Владислав Байчас,  його заступник Іван Недогибченко, голова РДА Олександр Туренко, його перший заступник Руслан Садовський та заступник Сергій Білецький, керівники структурних підрозділів РДА, організацій, установ та підприємств, сільські голови.

19:26 15.02.2018

ВІДБУЛИСЯ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНІ ЗМАГАННЯ «КУБОК БОРИВІТРУ»

9-11 лютого в м. Бориспіль вдруге відбулись військово-патріотичні змагання «Кубок ВПК «Боривітер». Головними організаторами проведення змагань став військово-патріотичний клуб «Боривітер» під керівництвом Євгенія Ломако за підтримки управління гуманітарного розвитку Бориспільської райдержадміністрації. Участь в заході взяли 14 військово-патріотичних клубів з різних областей України.

19:22 15.02.2018

На сцені - народна академічна хорова капела імені Павла Чубинського

Зала засідань районної ради перетворилася на концертну естраду. На сцені дарувала духовну насолоду народна академічна хорова капела імені Павла Чубинського.Капеляни присвятили виступ своєму засновнику,  художньому керівникові і диригенту Олександру Зюзькіну та 29-й річниці створення капели. Саме 9 лютого Олександру Дмитровичу виповнилося б 75.

19:20 15.02.2018

ЗІ ЗВІТУ ГОЛОВИ РДА: У ВЛАДИ Є МОЖЛИВОСТІ І БАЖАННЯ ЗРОБИТИ КОМФОРТНІШИМ ЖИТТЯ ЖИТЕЛІВ БОРИСПІЛЬЩИНИ

9 лютого голова бориспільської районної державної адміністрації Олександр Туренко звітував про роботу РДА за минулий рік. Цей звіт оприлюднено з метою забезпечення ефективності та прозорості діяльності влади. Про роботу ж на посаді голови райдержадміністрації очільник району звітуватиме у липні, коли виповниться рік відтоді, як він приступив до виконання своїх обов’язків на цій посаді. Ось головні тези цього звіту.

19:17 13.02.2018

Уряд наполягає на відповідальності команди МОЗ та регіональної влади в питаннях виконання державних медичних програм, – Володимир Гройсман

Кабінет Міністрів України наполягає на поглибленні відповідальності Міністерства охорони здоров’я та органів місцевого самоврядування за виконання державних медичних програм. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час наради з питань закупівлі ліків, забезпечення вакцинами та щодо подальшої реформи системи охорони здоров’я.

19:06 13.02.2018

Бачити невидиме: для ЦРЛ придбали сучасне обладнання

У травматології та нейрохірургії цей прилад – як ще одна пара очей із суперздатністю бачити невидиме. Це диво техніки має назву електронно-оптичний перетворювач, або ЕОП. Він дає змогу не тільки відмовитись від необхідності чекати рентгенівські знімки, а й переконатися, що кожен рух – точний.Бориспільська ЦРЛ отримала ЕОП нещодавно. Профінансувала покупку – районна влада. За кілька тижнів у лікарні вже встигли випробувати новинку: нейрохірурги та травматологи провели низку операцій.

10:42 09.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано