A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

ВІДБУЛИСЯ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНІ ЗМАГАННЯ «КУБОК БОРИВІТРУ»

Дата: 15.02.2018 19:22
Кількість переглядів: 710

9-11 лютого в м. Бориспіль вдруге відбулись військово-патріотичні змагання «Кубок ВПК «Боривітер». Головними організаторами проведення змагань став військово-патріотичний клуб «Боривітер» під керівництвом Євгенія Ломако за підтримки управління гуманітарного розвитку Бориспільської райдержадміністрації. Участь в заході взяли 14 військово-патріотичних клубів з різних областей України.

Програма заходу складалася з наступних блоків випробувань: три види стрільби (з малокаліберної і пневматичної гвинтівок та в електронному тирі); розбирання та збирання автомату (АК); наповнення магазину (АК); метання гранати на дальність; метання ножів; змагання з фізичної підготовки (комплексна силова вправа); медична підготовка; огляд строю та пісні; пошук та розмінування протитанкової міни.

В загальнокомандному заліку, після трьох днів змагань, перемогу здобув Клуб військової справи «Споттер» м. Бориспіль. Друге почесне місце виборов клуб юних десантників «Гвардія» смт Чутове Полтавської області. Третє місце – у господарів змагань – клубу «Боривітер» Бориспільського району.

Всі команди учасники змагань отримали пам’ятні дипломи і плакати. Переможці та призери в особистій та командній першості у видах випробувань були відзначені за кращі результати, а команди-призери у загальнокомандному заліку нагороджені кубками та медалями.

Управління гуманітарного розвитку Бориспільської РДА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано