A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Бориспільщині -95. Запрошуємо на відкриття художньої виставки «Кольори рідного краю»

30 березня 2018 року о 15-й годині у фойє Бориспільської районної ради ( 3 поверх) відбудеться відкриття виставки художніх робіт учнів Великоолександрівської школи мистецтв і ремесел «Кольори рідного краю». Шанувальників мистецтва запрошуємо на відкриття виставки, присвяченої 95-й річниці утворення Бориспільського району.

12:37 27.03.2018

З КВІТНЯ МОЖНА ОБРАТИ СВОГО СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ

2 квітня розпочинається національна кампанія «Лікар для кожної сім’ї». Українці зможуть підписати декларацію з сімейним лікарем, терапевтом чи педіатром. Як буде відбуватися вибір лікарів на брифінгу розповів заступник Міністра охорони здоров’я України Павло Ковтонюк.

14:13 26.03.2018

«Кращий спортсмен-2017» та посвята у футболісти

У селі Щасливе, де за твердженнями місцевих мешканців, живуть щасливі люди, відбулося спортивне свято «Крок до зірок» - урочисте вшанування юних спортсменів Щасливського навчально-виховного закладу.

12:00 23.03.2018

Запрошуємо на передвеликодній ярмарок!

5 квітня 2018 року з 7.00 до 18.00 на ринку БРСТ (м. Бориспіль, вул. Лугова, 1, район Розвилка)  відбудеться передвеликодній ярмарок  з продажу сільськогосподарської продукції, продукції тваринництва, виробленої в особистих селянських та фермерських господарствах Бориспільщини  та Київської області. Ярмаркуватимемо за сприяння Бориспільської райдержадміністрації, Бориспільської районної ради та виконавчого комітету Бориспільської міської ради.

10:40 20.03.2018

Бориспільщині – 95. НА ПЕРЕХРЕСТЯХ ДОЛІ

Герой розповіді Іван Гнатович Козуб, автор книги спогадів «Доба і доля» (1996р.), перший голова Бориспільського райвиконкому. Людина непересічна, цікава, яка веде нас стежками своєї долі Україною, всіма усюдами колишнього Радянського Союзу.

10:16 20.03.2018

У Вишеньках читали Кобзаря

“Тарас Шевченко! Досить було однієї людини, щоб врятувати цілу націю» - так говорив про великого пророка Остап Вишня. 9 березня відзначали 204 річницю з Дня народження Кобзаря – читали  та співали його невмирущі твори.  На минулому тижні вишеньківці вклонилися Тарасовому слову зі сцени сільського будинку культури.  Шевченківські читання сільського рівня і масштабу проводили вперше. Серед конкурсантів – переважно учнівська молодь, в журі – представники районного центру народної творчості.  Поза конкурсом   читали Кобзаря – Тетяна Кулинич, Виишеньківський сільський голова, та Марія Марушинець, завідувачка Петропалівський сільським клубом.  А це чи не найбільший приклад, орієнтир, світло для підростаючого покоління. Такий дороговказ з напутнім Шевченківським словом  обов’язково допоможе вирости дітям справжніми людьми.

11:22 19.03.2018

Сільський голова Анатолій Тур: «Іванківкомунсервіс» тримає руку на комунальному «пульсі» села»

Комунальне підприємство «Іванківкомунсервіс» обслуговує приміське село понад десять років. Село Іванків велике і за територією, і за чисельністю. Лише вдумайтеся: чотири тисячі населення, дві тисячі дворів та 50 кілометрів сільських доріг! Роботи – через край, а тим більше тієї, що стосується благоустрою.

11:29 16.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано