A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Сільський голова Анатолій Тур: «Іванківкомунсервіс» тримає руку на комунальному «пульсі» села»

Комунальне підприємство «Іванківкомунсервіс» обслуговує приміське село понад десять років. Село Іванків велике і за територією, і за чисельністю. Лише вдумайтеся: чотири тисячі населення, дві тисячі дворів та 50 кілометрів сільських доріг! Роботи – через край, а тим більше тієї, що стосується благоустрою.

11:29 16.03.2018

Уряд готує оперативний план перевірки доріг, всі помилки будуть виправлені за рахунок нечесних підрядників, - Прем'єр-міністр

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман ініціює масштабний аудит якості доріг, передусім тих, що пройшли ремонт у 2017 році, і вимагає притягти до відповідальності ті підрядні організації, які свого часу неякісно виконали дорожні роботи, і сьогодні дороги знов потребують оновлення. Одночасно Глава Уряду наполягає на необхідності швидкого впровадження нового стандарту будівництва, розробленого в рамках реалізації програми «500-500-1000». Про це він сказав під час спеціальної наради за участі керівництва Міністерства інфраструктури та Державного агентства автомобільних доріг «Укравтодор».

11:16 16.03.2018

УВАГА! ВЕСНЯНА ВОДА!

Паводок – різкий і короткочасний підйом рівня води в річці, збільшення витрати води, що виникає в результаті рясних дощів, інтенсивного танення снігу, льодовиків, залпових скидів води з водосховищ. Паводок може тривати до декількох діб.

18:49 14.03.2018

В Україні 17-19 березня погіршиться погода: очікуються морози, снігопади, хуртовини

17-19 березня внаслідок впливу активних циклонів в Україні очікуються складні погодні умови:  17 березня у північній половині сильний сніг (в центральних та Харківській областях з дощем), хуртовини, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу;  18 березня у більшості західних, центральних та Одеській областях сильні снігопади, хуртовини; в південно-східній частині сильний мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу (в Запорізькій, Донецькій та Луганській областях сильний дощ);  19 березня у східних, Полтавській, Дніпропетровській, вночі і в Кіровоградській, Одеській, Миколаївській та Херсонській областях сильний сніг, хуртовини (в Запорізькій, Донецькій, Луганській з дощем);  17-19 березня в Україні пориви вітру 15-22 м/с, на дорогах ожеледиця; зниження нічної температури до 10-16°, у південній частині до 4-10° морозу.

18:46 14.03.2018

УКРАЇНСЬКІ ПАРАЛІМПІЙЦІ У ТРІЙЦІ КРАЩИХ КОМАНДНОГО ЗАЛІКУ

Протягом трьох змагальних  днів ХІІ зимових Паралімпійських ігор спортсмени Національної паралімпійської збірної України здобули три золоті, дві срібні та чотири бронзові медалі. Маючи у своєму активі дев’ять нагород, наші співвітчизники на сьогодні посідають третю сходинку загальнокомандного заліку.

17:10 12.03.2018

У районі пройшли Шевченківські читання

У п’ятницю, 9 березня, в Бориспільському районі визначили переможців районного конкурсу читців та поетів-аматорів, присвяченого 204-й річниці від Дня народження Т.Г. Шевченка.

17:03 12.03.2018

Жіноча збірна Бориспільщини — срібний призер обласних змагань з баскетболу

У м. Богуслав 10 березня відбулися фінальні змагання з баскетболу серед жінок. Ці змагання входять до програми обласного фестивалю 2018 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» серед сільських жителів Київської області.

16:58 12.03.2018

Кращий тренер - Сошниківський сільський голова Олександр Іщенко

У неділю відбулась фінальна частина відкритого чемпіонату м.Бориспіль з футзалу. Згідно регламенту змагань за золоті медалі боролись команди, які протягом основної частини чемпіонату зайняли перші чотири місця у підсумковій таблиці.

16:52 12.03.2018

Дорогі земляки!

Вітаємо вас з величним ювілеєм нашої  землі – 95-річчям утворення Бориспільського району! День народження району – це символічний рубіж відліку нових досягнень і продовження славетних традицій поколінь його працелюбних жителів. За ці десятиліття  район значно змінився у соціальному, економічному, духовному, культурному і освітньому розвитку. Нехай цей святковий день стане яскравою подією, що запам’ятається надовго і слугуватиме імпульсом для натхненної праці на благо нашої славної Бориспільщини! Низький уклін та глибока шана працьовитим, талановитим мешканцям нашого краю, керівникам, які очолювали район у різні часи його становлення та розвитку! Нехай Бог благословляє нашу землю! Хай множиться вашою працею добробут кожної оселі, добробут рідного села, району та держави! Миру в наші душі,  рідній Україні! 

21:45 06.03.2018

Жіноцтво Бориспільщини вітали зі святом весни, ніжності та любові

6 березня зала засідань районної ради перетворилася у справжній квітник. Святковий настрій жінкам сотворили ще в холі, підсолодивши його вишуканими  смаколиками.  А далі -  кожну запрошену панянку чекали квіти. Такі приємності не забуваються і поза будь якою  конкуренцією.  Отож свято весни, ніжності і любові  заполонило серця винуватців свята. Жіноцтво Бориспільщини шанували керівники району – перший заступник голови РДА Руслан Садовський та заступник голови райради Іван Недогибченко. Очільники району подякували жінкам за підтримку й розуміння, тендітну душу й любляче серце. Кращі представниці прекрасної половини людства, які трудяться на благо й розвиток рідного краю, отримали з рук керівників району Почесні грамоти,цінні подарунки, квіти. А душа торжествувала  від музичних дарунків, які підготували кращі районні аматори сцени.

20:46 06.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано