A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Дорогі ветерани, захисники української держави, наші земляки!

 У ці дні разом з Європою та світом, ми відзначаємо День пам’яті та примирення і вшановуємо мужність,  відданість тих, хто з неймовірною жагою справедливості виборов Перемогу, зупинив Другу світову війну, виніс вирок нацизму, приніс мир і  надію на нашу землю. Кожен з нас береже в душі щиру гордість за батьків і дідів, які захищали нашу країну. Ми в неоплатному боргу перед вашими безсмертними подвигами.

09:24 07.05.2018

Семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи у Сошникові

 Днями на базі Сошниківської ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗЗСО Бориспільського району з питання «Управлінська діяльність в національно-патріотичному вихованні» .  Гості познайомилися з традиціями та історією школи, організацією роботи з даного питання. Заступник директора з навчально-виховної роботи Коломієць Олександр Іванович зупинився на методиці організації національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді в закладі; заступники директорів шкіл мали змогу поспілкуватися з учасниками АТО Костюренко О.М. та Бойко М.А., познайомилися з організацією профільного навчання з предмету Захист Вітчизни у 10 класі.

09:18 07.05.2018

визначено переможця відбіркового туру «Яскраві діти України»

Відбувся районний відбірковий тур обласного конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України», у якому взяли участь чотири конкурсанти: учні Великоолександрівської школи мистецтв і ремесел Лузан В.О. та Тиха А.Р., Пружинська М.В. (учениця Щасливської музичної школи), Бойченко Я.С. (вихованка Щасливського сільського будинку культури).

09:14 07.05.2018

Здоровимо з ювілеєм заступника голови районної ради Івана Володимировича НЕДОГИБЧЕНКА

Шановний Іване Володимировичу! Щиросердечно вітаємо Вас з ювілейною датою.  Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи! Хай буде плідною ваша праця на депутатській ниві. Тілу — міцного здоров’я, душі — спокою і рівноваги, серцю — любові, щастя. Нехай все складається виключно за Вашим сценарієм.  Міцного авторитету Вам  на роботі, а теплоти і любові — вдома! Шануємо Вас за професіоналізм і людяність!

18:45 28.04.2018

«Поки не пройдуть всі платежі серце казначея не заспокоїться»

27 квітня Державне казначейство України відзначає 23-тю річницю від дня створення.  Майже за чверть століття  структура стала ключовою у фінансовій системі держави. І це без найменшого перебільшення. Бориспільське управління державної казначейської служби  в Україні більше двох десятків років очолює професійний керівник Олександр Матяш. Його правою рукою є заступник Світлана Верна, вона ж в казачействі вже 16-й рік. Як бачимо управління тримається на міцному, досвідченому фундаменті.  Напередодні журналісти «ТС» побували у бориспільських казначеїв, які працюють  за адресою: вул. Київський Шлях, 63, і ось що дізналися.

10:57 25.04.2018

ДО РІЧНИЦІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ АВАРІЇ У КИЄВІ ВІДБУДЕТЬСЯ КОНЦЕРТ «ЗОНА…НАТХНЕННЯ»

26 квітня 2018 року з 19:00 до 23:00 під відкритим небом Києва на Поштовій площі відбудеться шоу-перфоманс «Зона…натхнення» за участю зірок української естради, де можна буде побачити тематичні 3D-інсталяції «Від сьогодні до майбутнього» та тематичний віджеінг.

10:54 25.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано