A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Дорогі медичні працівники, ветерани охорони здоров’я Бориспільщин!

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем медичного працівника! Щоденно ви покликані виконувати нелегку і почесну місію: дбати про найдорожче – життя і здоров’я людей, повсякчас демонструючи нам приклади самовідданості, витримки, уміння корисною порадою, лагідним словом воскресити віру та надію в наших душах.

14:48 14.06.2018

Не день, а рік медика: у ЦРЛ презентували новий УЗД-апарат та оновлене відділення фізіотерапії

Вікторія скоро стане мамою. На новому апараті УЗД, який з’явився у пологовому відділенні Бориспільської ЦРЛ, їй показують її донечку. Техніка дає змогу побачити не тільки обличчя, тендітні пальчики, а й перевірити серце, судини та мозок.

14:44 14.06.2018

Сила, яка здатна захистити беззахисне

Кажуть, що милосердя – це сила, яка здатна захистити беззахисне. Ця історія схожа на багато інших. Хоча історій про врятоване життя багато не буває. Учню Вишенської школи Владиславу Самохвалову було лише 13, коли лікарі встановили діагноз: прогресуюча м'язова дистрофія Ерба-Рота. Дистрофія Ерба-Рота відноситься до первинних дегенеративних нервово-м'язових захворювань спадкового характеру. Прогресуюча м'язова дистрофія може початися в дитинстві або юності, але вік початку прояви хвороби коливається між 10 і 30 роками. Неврологи відзначають, що дистрофія Ерба-Рота, що почалася в дитинстві, прогресує швидше, ніж у тих, хто захворів у підлітковому або дорослому віці. До того ж у другому випадку захворювання протікає в легшій формі.

16:59 12.06.2018

Як ефективно протидіяти торгівлі людьми

Сьогодні у залі районної ради відбувся круглий стіл на тему: «Висвітлення в засобах  масової інформації проблеми торгівлі людьми». Ініціювала засідання громадська організація «Фундація «Гармонізоване суспільство» в рамках проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні».  Вела засідання круглого столу Анастасія Мартиненко, менеджер  ГО «Фундація «Гармонізоване суспільство».  Метою заходу є підвищення обізнаності суб’єктів НМВ в сфері протидії торгівлі людьми, підготовка фахівців, дотичних до роботи з жертвами торгівлі людьми, налагодження взаємодії державних та недержавних установ і організацій у виявленні, ідентифікації та наданні допомоги постраждалим від торгівлі людьми. 

13:36 11.06.2018

Шановні журналісти Бориспільщини!

Прийміть щиросердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня журналіста! Цей день – особливий для всього нашого суспільства, оскільки саме журналісти пишуть історію сьогодення і забезпечують право громадян на одержання найбільш повної, точної, правдивої інформації. Сподіваємося, що ваше друковане та публічно мовлене слово завжди нестиме людям прагнення до злагоди, оптимізму, впевненості у майбутньому. Дякуємо  вам за активну життєву позицію, творчий підхід до виконання своєї роботи, за працю на благо громади Бориспільщини. Бажаємо високих рейтингів та творчих перемог.  Хай будуть гострими ваші пера, зваженими думки, переконливим журналістське слово, а вдома завжди  чекає родинний затишок!

18:13 05.06.2018

Спортсмени району успішно виступили на обласному святі «Олімпійський день – 2018»

У м. Буча відбувся обласний спортивно-масовий захід «Олімпійський день – 2018». На спортивне свято, що проходило під гаслом «Об’єднані спортом!», з’їхались делегації всіх регіонів Київської області і кожен з учасників міг позмагатись в улюбленому виді спорту: дартсі, міні-футболі, гирьовому та велосипедному спорті, легкоатлетичних пробігах, шахах та взяти участь у конкурсі малюнку на асфальті «Спорт очима дітей», зробити зарядку «Do like OLIMPIANS» з відомими спортсменами для всіх бажаючих.

17:41 05.06.2018

Свято Останнього дзвоника на Говерлі

Всі в своєму житті бувають учнями і, без сумніву, улюбленим святом є свято Останнього дзвоника. Щоб зробити цей день незабутнім на все життя, учні Щасливського НВК вирушили у науково-пізнавальну експедицію та покорили найвищу точку України у 2061 метр - гору Говерлу. На такій вершині пролунав довгоочікуваний дзвоник і сповістив про закінчення навчального року. Учні вітають випускників цього навчального закладу та всієї України, бажають також підкорювати вершини значно більше за шкільні!

15:56 01.06.2018

ЗБАГАТИЛИ ДУШУ ПОЗИТИВОМ

Військовослужбовці з Міжнародного навчального центру Національної гвардії України, що в с. Старе, вже неодноразово побували на екскурсії у нашій мальовничій столиці. Такі поїздки вже стали традиційними. «Ми в неоплатному боргу перед нашими захисниками, а тому вважаю, що кожен на своєму місці повинен робити для них хоча б те, на що спроможний», ? говорить волонтер і головний організатор екскурсій Василь Бойко. – Звичайно, всім набридла ця клята війна, навіть деякі спонсори, які завжди відгукувалися на прохання про допомогу, сьогодні не завжди йдуть назустріч. Що ж, їх можна зрозуміти. Але й нашим воїнам нелегко, тож психологічна розрядка їм вкрай необхідна».

15:53 01.06.2018

НА ДЕНЬ РОГОЗОВА ТАНЦЮВАЛО ПІВСЕЛА

У Рогозові – День села. Чи не найочікуваніше для місцевих свято традиційно відзначають на Трійцю. Як-то кажуть – «сам Бог велів» відкласти хатні справи і долучитися до масових гулянь.

15:51 01.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано