A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

ЗБАГАТИЛИ ДУШУ ПОЗИТИВОМ

Дата: 01.06.2018 15:53
Кількість переглядів: 482

Військовослужбовці з Міжнародного навчального центру Національної гвардії України, що в с. Старе, вже неодноразово побували на екскурсії у нашій мальовничій столиці. Такі поїздки вже стали традиційними. «Ми в неоплатному боргу перед нашими захисниками, а тому вважаю, що кожен на своєму місці повинен робити для них хоча б те, на що спроможний», ? говорить волонтер і головний організатор екскурсій Василь Бойко. – Звичайно, всім набридла ця клята війна, навіть деякі спонсори, які завжди відгукувалися на прохання про допомогу, сьогодні не завжди йдуть назустріч. Що ж, їх можна зрозуміти. Але й нашим воїнам нелегко, тож психологічна розрядка їм вкрай необхідна».

День Святої Трійці – особливе свято для всіх християн. Саме цього дня нацгвардійців гостинно зустрічали у Києво-Покровському монастирі, вони мали змогу відвідати храм і помолитися за рідних, посмакувати стравами, приготовленими послушницями з продуктів, вироблених у підсобному господарстві монастиря. Потім милувалися столичними краєвидами під час прогулянки Дніпром на катері. Екскурсійний день завершився переглядом вистави у Національному академічному театрі російської драми ім. Лесі Українки.

«Додому поверталися втомлені, але задоволені, ? розповідає В. Бойко. – І саме в ці хвилини особливо хотілося подякувати тим людям, які завжди долучаються до цієї благородної справи, адже для наших хлопців так важливо знати, що їх ратна праця комусь потрібна. А такі екскурсії допомагають їм відволіктися від буденних військових справ, відновити сили й збагатити душу новими позитивними емоціями. Тож вдячні всім, завдяки кому такі поїздки стали можливими, ? директору ПАТ «АТАСС Бориспіль» Сергію Паську, директору СТОВ «Старинська птахофабрика» Сергію Міщенку, голові Бориспільського міськрайсуду Сергію Вознюку, голові правління ПрАТ «Агробудмеханізація» Володимиру Шалімову, настоятелю Благовіщенського чоловічого монастиря архімандриту Варлааму та його помічникові отцю Епіфанію, настоятелю Свято-Михайлівського собору першого митрополита Київського отцю Роману Барановському, послушницям Києво-Покровського монастиря та ін.».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано