A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Обмін досвідом: На Мукачівщину завітала делегація з Бориспільщини

У  роботі органів публічної влади вже звичною стала практика обміну досвідом. Корисними є спільні наради таких не схожих за фінансово-економічними критеріями, соціальними та іншими чинниками, –  адміністрацій. Відтак, Мукачівська РДА радо вітала делегацію Бориспільської районної адміністрації.

11:15 13.08.2018

Липнева сесія: нагальні питання не чекатимуть серпня чи осені

Тридцять депутатів взяло участь у прийнятті рішень двадцять другої сесії районної ради, що відбулася 19 липня. Активно долучилися до обговорення нагальних питань голова РДА Олександр Туренко, його заступник Сергій Білецький, заступник голови районної ради Іван Недогибченко, керівники структурних підрозділів РДА, підприємств, установ та організацій району. Головував на засіданні Владислав Байчас.

13:17 26.07.2018

«У доброго господаря кожне насіннячко в своїй шкаралупі»

Сошників – найвіддаленіше село нашого району. Сівши в Борисполі на маршрут №16 та заплативши за проїзд 30 грн (до речі це проїзд найдорожчий по району), ви зможете опинитись у мальовничому селі з працелюбними людьми. Межі між двома населеними пунктами  - Старим і Сошниковим, як такої, не побачите. Хіба що розділяє ці села дорожній знак. Отож один сусід -  сошниківець, інший – вже старинець. Тобто від села до села – один крок.  Ви ще тільки-но в’їхали, а перед вами розпочинається панорами сільських зупинок. І так від Підгаєць ( назва кутка села) і аж до Солонців. Пейзажі Ірини Солодкої милують око, і ти вже розумієш, як люблять цю землю сошниківці. Не дивлячись на своє розташування, стрімко розвивається і саме село, і його інфраструктура.  У 2010-у сошниківці більшістю голосів обрали головою села Олександра Іщенка, у 2015-у знову дежавю – люди вдруге довірили йому долю села, побачивши, що  в доброго господаря, як-то кажуть,  кожне насіннячко в своїй шкаралупі.

11:39 26.07.2018

«Дякую Богу за кожний прожитий день…»

Поняття щастя і краси  відносне. І неправда, що з роками вони міліють, стираються. Якщо людина красива, то це до останніх днів, якщо щаслива – то теж до останнього подиху. До красивої і щасливої ювілярки їдемо до Гнідина. Анастасія Мартинівна Коваль – ровесниця нашого району. Днями їй виповнилося 95. Купа гостей з квітами, подарунками, солодощами переступають поріг обійстя Ковалів: Гнідинський сільський голова Олександр Лазаренко, голова районної ветеранської організації Микола Недождій, заступник начальника управління соціального захисту населення Тетяна Білоус.

14:12 13.07.2018

Жнивує Бориспільщина

Станом на 11 липня, за інформацією управління агропромислового розвитку Бориспільської РДА:

14:02 13.07.2018

У Вишеньках відкрили парк сімейного відпочинку

У Вишеньках відкрили парк відпочинку Rangers із сучасними розвагами для дітей та дорослих. В урочистій церемонії відкриття взяли участь Вишенківський сільський голова Тетяна Кулинич та засновник ТОВ «Золоче» Юрій Коржевський.

14:23 11.07.2018

Жнивує Бориспільщина. «Аби погода не підвела, а ми – не підведемо…»

Олександр Сокол з Мирного збирає врожаї на Бориспільщині з 1983 року. Ще тоді, у далеких вісімдесятих, головний агроном «Старинської птахофабрики» був із землею на «ти». Тут і досвід набував, і з людьми вмів порозумітися, а результати роботи говорили самі за себе. У 1995-му створив своє фермерське господарство «Сокіл». Тепер це вже цілий сімейний підряд – бо працюють тут і дружина, і син, і навіть двоє внучат, які ще підростають, дуже вже люблять дідусеву справу.

14:10 11.07.2018

«У районній лікарні й асфальт кладуть, і про здоров’я дбають»

Ще на початку року районні обранці прийняли рішення в якому йшлося про виділення коштів на проведення капітального ремонту та благоустрою доріг на території Бориспільської  ЦРЛ. За два місяці впоралися з документацією:виготовленням проекту, паспорту доріг тощо. А потім близько місяця ремонтними роботами займалося КП «Благоустрій» на чолі з Андрієм Величенком. Роботи виконали якісно й швидко. На все про все пішло близько 1 млн 400 тис грн.. За ці кошти відремонтували 1 тис 800 кв м території. Частина податків з виділених бюджетних коштів залишилася у районі, адже в КП «Благоустрій» працюють мешканці наших сіл.

12:58 07.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано