A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Шановні бориспільці, дорогі земляки!

День народження Борисполя – завжди хвилююча подія для його мешканців, адже  свято улюблене і шановане. У житті міста  багато яскравих сторінок. Воно славиться великими культурними, історичними надбаннями, але головний його скарб – люди, адже усі досягнення, якими багате наше місто, складаються з Вашої щоденної праці, знань і талантів, дорогі земляки.

20:48 14.09.2018

ПОДАТКОВА РЕОРГАНІЗАЦІЯ

За інформацією начальника Бориспільського відділення Броварської ОДПІ  Лариси Фесун, в управлінні розпочинається чергова реорганізація. Ліквідується Броварська ОДПІ, натомість створять Бориспільське відділення ГУ ДФС у Київській області, що стане структурним підрозділом і, окрім Борисполя, обслуговуватиме міста Переяслав-Хмельницький, Згурівку, Яготин та ін.

20:40 14.09.2018

Відбудеться спартакіада Бориспільського району серед команд сільських рад

8 вересня 2018 року в м. Бориспіль на стадіоні «Колос» відбудеться Спартакіада Бориспільського району серед команд сільських рад, присвячена Дню фізичної культури і спорту та 27-й річниці Незалежності України. Проведення змагань з міні-футболу заплановане на стадіоні «Колосок» (школа № 5).

11:25 07.09.2018

Інформація про наявність ліків у лікарнях має бути повністю відкритою, – Прем’єр-міністр

Інформація про наявність ліків у лікарнях і необхідність додаткових закупівель має бути відкритою і доступною для кожного пацієнта. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Уряду. З 1 вересня за дорученням Глави Уряду всі лікарні мали розмістити на своїх сайтах інформацію про ліки. Втім, за інформацією Міністерства охорони здоров’я, лише три області виконують доручення сумлінно. Саме тому увага до ситуації потрібна максимальна.

10:52 07.09.2018

ШАНОВНІ КЕРІВНИКИ ПІДПРИЄМСТВ!

З нагоди  Міжнародного дня людей похилого віку  Бориспільський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) звертається до трудових колективів, фондів, підприємств, установ, організацій усіх форм власності, банків, релігійних громад та людей з щедрою душею  із проханням надати благодійну допомогу, виділити кошти або продуктові набори для надання допомоги одиноким малозабезпеченим громадянам похилого віку.

10:50 07.09.2018

КОЛЬОРИ БОРИСПІЛЬСЬКОГО КРАЮ

До 95-річчя Бориспільського району та напередодні Дня міста у центральній бібліотеці відбулась презентація мистецької виставки робіт вихованців Великоолександрівської школи мистецтв та ремесел «Кольори рідного краю». У рамках арт-знайомства читачам бібліотеки та дев’ятикласникам ЗОШ № 1 ім. Ю. Головатого свої кращі роботи представили учні наших земляків, педагогів Миколи Ракші та Яни Власко. Усі малюнки поєднує тема любові до рідної землі. Педагоги-художники розкрили основний секрет виховання талантів, пошуку індивідуального підходу до кожної дитини.

10:48 07.09.2018

Спорт доступний усім: у Сошникові відкрили тренажерну залу

Зовсім скоро сошниківці відзначатимуть День села. Черговим подарунком напередодні родинного свята стало відкриття тренажерної зали. За кошти сільського бюджету, а це близько півмільйона гривень, вдалося відремонтувати  приміщення, встановити понад десяток тренажерів та облаштувати ще  дві зали для настільного тенісу та більярду. На подію чекали більш ніж півтора року, адже все треба було зробити професійно і до ладу. Процес контролював особисто Сошниківський сільський голова Олександр Іщенко:

19:15 05.09.2018

Граничний термін перехідного періоду протягом якого залишалися активними старі рахунки закінчується 10.09.2018

Броварська ОДПІ нагадує, що починаючи з 11.09.2018 кошти, які сплачуватимуться платниками податків на рахунки зі старими реквізитами не будуть зараховуватись до бюджетів, а повертатимуться платникам, як нез’ясовані надходження.

10:55 04.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано