A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

У районі вшанували пам’ять жертв війни

Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять  мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю. Районні пам'ятні заходи відбулися на території Іванківської сільської ради, біля пам’ятного знаку загиблим воїнам Пінської флотилії, де поховано 950 солдат. Живі квіти і пам’ять в серці принесли керівники району, села та громадськість, хвилиною мовчання   вшанувавши  героїчний подвиг героїв-визволителів Другої Світової та полеглих на сході нашої країни.  Присутні низько схилили голови,  помолилися за їх вічний спокій. Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в цій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму. Адже життєписи цих людей – уроки істинної мужності та патріотизму для сучасників.

13:53 22.06.2018

Шановні державні службовці!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня державної служби та з нагоди 100-річчя запровадження державної служби!Основним принципом державної служби в Україні є верховенство права – забезпечення пріоритету конституційних прав і свобод людини,  дотримання вимог законодавства у сфері запобігання і протидії корупції, а також забезпечення результативної та стабільної діяльності органів державної влади. 

12:34 22.06.2018

ТУТ ПАХНЕ РІДНОЮ ДОМІВКОЮ

Відвідати це село – наче побувати у рідному домі, де так радісно і затишно, а душу дійсно гріє кожен куточок. Ні, не ошатними новобудовами і не дорогими архітектурними пам’ятками дивує Проців, а своїми охайними вулицями, острівцями, насиченими любов’ю кожного, хто колись вирішив пов’язати своє життя з цим чудовим мальовничим краєм. І, звичайно ж, в усьому відчувається рука справжнього господаря, яким, без перебільшення, є сільський голова Любов Чешко. Керуючи селом ось уже понад 37 років, ця вимоглива й непримиренна, активна й ініціативна жінка не терпить безладу ні в чому, від її пильного ока не сховається ніхто і ніщо. Тож якою б вулицею не йшов, не їхав, не побачиш бур’янів по пояс чи купи сміття, натомість усюди тебе привітно зустрічають підбілені бордюри, чисті й доглянуті обійстя, казкові герої на вуличних клумбах, ти можеш відпочити у парку біля фонтана, погратися з малечею на якомусь із дитячих майданчиків тощо.

12:27 22.06.2018

Чемпіоном України став спортсмен з Бориспільщини Андрій Рудий

Андрій здобув перемогу на дистанції 2000 метрів з перешкодами з результатом 6:12,51 та виконав норматив І спортивного розряду на чемпіонаті України з легкої атлетики серед юнаків 2001 р.н. і молодших, що проходив у м. Луцьк з 13 по 16 червня 2018 року.

14:36 20.06.2018

Операційний блок Бориспільської ЦРЛ модернізовано

У вівторок, 19 червня, відбулась презентація модернізованого операційного блоку в хірургічному відділенні районної лікарні. Операційний блок вдалося устаткувати високопрофесійною апаратурою та зручним медичним інвентарем, що відповідає всім вимогам та стандартам сучасної медицини. Нове обладнання дозволить якісно та оперативно проводити операції мешканцям міста та району.

12:52 20.06.2018

На черговій сесії районної ради

14 червня  під головуванням Владислава Байчаса відбулося чергове пленарне засідання двадцять першої сесії районної ради. 28 районних обранців взяли участь у прийнятті важливих рішень життєдіяльності нашого краю. Активно долучились до обговорення питань порядку денного голова РДА Олександр Туренко, його перший заступник Руслан Садовський, заступник голови РДА Сергій Білецький, заступник голови райради Іван Недогибченко, керівники структурних підрозділів РДА, підприємств, установ та організацій району, сільські голови.

15:48 19.06.2018

Здоровили з професійним святом медичну еліту Бориспільщини

У переддень професійного свята – Дня медичного працівника,  зала районної ради зібрала медичну еліту Бориспільщини: лікарів, фельдшерів і медичних сестер, лаборантів, молодший медичний персонал, працівників «Червоного хреста», адміністративний корпус  та бухгалтерію, водіїв «Швидкої допомоги», кухарів , всіх, хто своєю натхненою працею стоїть на варті охорони здоров’я рідного краю.  Подякувати кожному, хто  виконує надважливу функцію лікування та порятунку наших земляків та вручити заслужені нагороди прийшли керівники району та міста : голова районної ради Владислав Байчас, перший заступник голови РДА Руслан Садовський, секретар міської ради Ярослав Годунок та заступник міського голови Дмитро Гопанчук. 

12:43 18.06.2018

Дорогі медичні працівники, ветерани охорони здоров’я Бориспільщин!

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем медичного працівника! Щоденно ви покликані виконувати нелегку і почесну місію: дбати про найдорожче – життя і здоров’я людей, повсякчас демонструючи нам приклади самовідданості, витримки, уміння корисною порадою, лагідним словом воскресити віру та надію в наших душах.

14:48 14.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано