A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Любі школярі! Шановні батьки та вчителі!

Щиро вітаємо вас зі святом останнього дзвоника – святом прощання зі школою! Для багатьох він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаю всім гарно відпочити, набратися сил перед початком нового етапу навчання.

12:42 30.05.2018

Нагороди мирненцям з рук Лілії Гриневич

Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич вручила нагороди - Почесні грамоти та пам'ятні подарунки талановитій учениці Мирненської ЗОШ І-ІІІ ступенів Каменєвій Ніколь за перемогу у VIII Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та її наставнику, вчителю української мови та літератури Лупан Наталії Миколаївні.

12:37 30.05.2018

СВЯТО ОБДАРОВАНИХ УЧНІВ

Ще стародавні греки вважали, що самостійна, а отже і творча особистість здатна самовіддано служити своєму народу і державі. Кожна держава зацікавлена у вихованні такого могутнього інтелектуального потенціалу, як обдаровані, талановиті діти. Очільники Бориспільського району – голова районної ради В.М.Байчас, голова Бориспільської районної державної адміністрації О.В.Туренко серед безлічі інших важливих справ наприкінці навчального року ініціювали відзначення учнів району, які досягли високих показників у обласних та Всеукраїнських олімпіадах.

12:35 30.05.2018

Спорт для всіх на новому футбольному полі, або Сошників – за здоровий спосіб життя

Хочете вірте, хочете – ні, а саме в Сошникові зростають справжні футболісти. Адже  за останні п’ять років ФК «Сошників» виборює призові місця в чемпіонаті Бориспільського району з футзалу, а минулого сошниківці стали чемпіонами. Наразі «розбагатіли» ще й на спортивний футбольний майданчик зі штучним покриттям. Тепер тут займаються спортсмени різних вікових категорій – від малих до досвідчених. Тож навіть не сумніваємося, що перемог має бути в рази більше.

12:26 30.05.2018

МОЗ ЗАТВЕРДИВ НОВІ ПРАВИЛА ВИПИСУВАННЯ РЕЦЕПТІВ НА ЛІКИ

Нова форма рецепту є передумовою для впровадження електронного рецепту, який буде зручнішим як для медзакладів, так і для пацієнтів. Також нові зміни дають право виписувати рецепти лікарям, що здійснюють медичну практику як ФОП.

10:44 24.05.2018

«З відданістю Україні в серці»

Державний  архів Київської області, спільно з архівними установами Київщини започатковує широкомасштабний регіональний проект щодо збору інформації та документів учасників Антитерористичної операції (АТО) «З відданістю Україні в серці».

10:36 24.05.2018

Турнір з футболу: великоолександрівці кращі!

Днями в Гірській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся турнір з футболу серед команд гравців 2002-2004 року народження та молодших (учні 8-10 класів). Участь в змаганнях взяли команди 7 закладів загальної середньої освіти району.

13:31 22.05.2018

У районі триває оздоровча кампанія

За словами Миколи Каськіва, начальника управління гуманітарного розвитку РДА, для проведення оздоровчої кампанії дітей у 2018 році в місцевому бюджеті передбачено 3 млн. 10 тис. гривень. У районі існує добра практика залучення батьківських та спонсорських коштів до виїзного оздоровлення, в цьому році сума прогнозується в межах 850 тисяч гривень.

12:48 22.05.2018

Міжнародний аеропорт "Бориспіль"урочисто відсвяткував 25-річчя роботи у статусі держпідприємства

Минулої п'ятниці  Міжнародний аеропорт "Бориспіль"урочисто відсвяткував 25-річчя роботи у статусі держпідприємства. Для гостей та працівників аеропорту приготували низку сюрпризів. Масштабне свято на 2-х поверхах терміналу F з двома концертними сценами, шістьма зонами розваг, частуваннями та зірковими артистами.

12:15 22.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано