A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Пам’яті Великого Маестро

28 грудня цього року минає п’ять років, як із земного життя у життя вічне пішов незабутній Олександр Дмитрович Зюзькін. Визначна особистість не тільки в районі, а й в Україні. Великий Митець і Висока Людина. Засновник Великоолександрівської школи мистецтв і ремесел, першої в області сільської школи, якою керував 25 років. Засновник Народної академічної хорової капели ім.П.Чубинського, її художній керівник і диригент, виступи якої здобули визнання і славу у світі. Засновник Бориспільського муніципального народного камерного хору. Народний артист України, Почесний громадянин Бориспільського району. За своє життя, за вагомі творчі здобутки отримав багато відзнак і нагород. Ордени - «За заслуги ІІІ ступеня», «Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого» УПЦ, «Павла Чубинського» Міжнародної асоціації «Козацтво», Лауреат Всеукраїнської акції «Золота фортуна» в номінації «Кращий працівник культури Київської області» та ряд інших.

14:22 25.12.2021

Керівництво району долучиться до вирішення проблем Золочівської громади

24 грудня поточного року відбулася робоча нарада голови Бориспільської районної ради Антона Мотрича, голови Бориспільської РДА Руслана Дяченка, заступника голови ради Івана Недогибченка та Золочівського сільського голови Олександра Лазаренка.

14:33 24.12.2021

Пункти обігріву на території Бориспільського району в осінньо-зимовий період 2021-2022 років

За останні дні на вулиці відчутно понизилася температура та вдарили холоди. Відтак, люди опинилися в зоні небезпеки, а саме – замерзнути, перехолодитися та інше. Щоб уберегти людей, допомогти їм у разі обмерзання чи переохолодження в Бориспільському районі починає діяти 81 пункт обігріву. Там кожен зможе отримати необхідну допомогу.

18:48 23.12.2021

ПРАВИЛА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС СВЯТКУВАННЯ НОВОРІЧНИХ СВЯТ

Вже скоро Новий рік. Як правило святкування Нового року – це свято. Його святкують у трудових колективах, на підприємствах та організація а також у дошкільних та навчальних закладах. Отже щоб не трапилось біди запам’ятайте!

15:33 23.12.2021

Депутати райради проголосували за БЮДЖЕТ-2022

У середу 22 грудня відбулося 12 засідання депутатів Бориспільської районної ради. У засіданні взяли участь 37 депутатів. На ньому підтримали звіт голови райради Антона Мотрича, затвердили Програму соціально-економічного розвитку на 2022 рік, внесли зміни до бюджету-2021, прийняли кошторис району на наступний рік, достроково припинили повноваження депутатки, а також проголосували за передачу архівів і нерухомого майна. Загалом було внесено 13 проектів рішень, одне з яких - з голосу. Проводили сесію голова Бориспільської районної ради Антон Мотрич та заступник голови райради Іван Недогибченко.

11:21 23.12.2021

На території Бориспільського району переважно горіло в житлових будинках

Як повідомили нам у Бориспільському управлінні ДСНС, у період із 13 по 19 грудня 2021 року сталося шість займань у житлових будинках. У переважній більшості причини виникнення пожеж – коротке замкнення електромережі та необережне поводження з опалювальними приладами, а також підпал.

20:28 21.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано