A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Привітання голови Бориспільської районної ради з нагоди Дня державної виконавчої служби

Дата: 17.12.2021 09:52
Кількість переглядів: 230

Від себе особисто та від імені депутатського корпусу Бориспільської районної ради щиросердечно вітаю працівників державної виконавчої служби з професійним святом.

Виконання судових рішень – важлива державна справа. Вона потребує високої професійної відповідальності та моральних чеснот. Сумлінність, неупередженість та здатність знаходити правильні рішення у найскладніших ситуаціях – це ті чесноти, якими має бути наділений кожен державний виконавець.

Роль державного виконавця складна, і, разом із цим, відповідальна. Тому у вас на першому плані – професіоналізм та відданість справі, що спрямована на благо громадян України та стоїть на захисті їхніх конституційних прав. Щодня, щохвилини, довіряючи Вам свої долі, громадяни розраховують, перш за все на вашу сумлінність та неупередженість.

Бажаю Вам професійних звершень та успіхів, творчої наснаги, міцного здоров’я, добробуту Вам та вашим родинам. Висловлюю вдячність кожному та бажаю витримки, зростання, успіхів в усіх сферах вашого життя! Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні довірою і повагою громадян України!

 

Антон МОТРИЧ

голова Бориспільської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано