A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Дня пам’яті захисників України

     24 серпня 2019 року Президент України Володимир Зеленський підписав Указ про відзначення 29 серпня Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

09:49 29.08.2022

День незалежності України

24 серпня 2022 року Україна святкує 31 річницю Дня Незалежності. Вітаємо вас, шановні земляки,  з великим національним святом! Та боротьба за незалежність нашої країни триває й досі. Ми вдячні всім, хто боровся та продовжує боротися за її право бути вільною, суверенною Державою. Ми твердо знаємо, що ми - українці, маємо незламний дух і оскаженілі московити будуть  переможені й знищені.      Бажаємо всім нам Миру та Перемоги, щасливого майбуття у заможній і процвітаючій нашій країні!      Слава Україні! Слава героїчному українському народу!

07:14 24.08.2022

День Державного Прапора України

День Державного Прапора України – одне із важливих наших національних свят, яке вмістило в собі і дух, і міць, і волю українського народу. Під синьо-жовтим Прапором наш народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Цей  стяг став святинею і символом нашої держави, незламності українців у віковічній боротьбі за свою незалежність. Сьогодні він майорить чи не у всіх прогресивних країнах світу. І коли в різних куточках землі підіймається Прапор та звучить Державний Гімн України, наші серця переповнюються гордістю за рідну Батьківщину. Наш прапор став живим свідченням того, що Україна була і є нескореною у боротьбі з російськими поневолювачами і буде мирною, процвітаючою, щасливою країною у колі європейських держав. Наш Прапор веде нас до Перемоги! Бажаємо всім щастя, здоров’я, добра і миру! Нехай над Україною завжди величаво здіймається синьо-жовтий стяг волі та єдності нашого народу.

07:11 23.08.2022

З днем будівельника

Напередодні  професійного свята - Дня Будівельника, яке відзначається в нашій країні в другу неділю серпня, сердечно вітаємо всіх представників наймирнішої, найшанованішої і найвитребуванішої професії на землі -працівників будівельної галузі.

08:33 12.08.2022

Моніліальний опік у саду

    Чи спостерігали ви останніми роками, як навесні часто всихають пагони плодових дерев у саду – персика, абрикоса, вишні, черешні і навіть у декоративної сакури? Яблуню й грушу ця напасть також не оминає. Причина цього явища –захворювання, що його викликають гриби роду Моnilia. Для них м’які й вологі зими, які в основному зараз спостерігаються у нас – просто чудові умови для розвитку.

09:19 10.08.2022

Картопляна міль з’їсть весь урожай

   Картопляна міль (Phthorimaea operculella Zell.) – небезпечний карантинний шкідник. Батьківщина картопляної молі – тропічні райони Америки, Перу та Чилі. Звідти вона разом із бульбами картоплі потрапила в усі куточки світу. На сьогодні вона поширена більш ніж у 70 країнах світу та в Україні

09:14 10.08.2022

Інформація щодо зміни постачальника газу для жителів громад

З 1 травня 2022 року до реєстру Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» підключені 8,8 млн українських домогосподарств, які отримували газ від постачальника «останньої надії» (ПОН), відповідно до річного тарифного плану «Фіксований» з однією з найвигідніших цін на ринку — 7,96 грн/куб. м (з ПДВ, без вартості транспортування). Укладати додаткові договори не потрібно, адже перехід відбувся автоматично. Відповідаємо на найбільш поширені питання.

09:19 20.07.2022

Укази Президента України «Про присвоєння звання Герой України»

Указами Президента України №139/2022 від 16 березня 2022 року та №201/2022 від 2 квітня 2022 року «Про присвоєння звання Герой України» за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі присвоєно:

11:15 19.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано