A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Дотримуйтеся правил безпеки під час Водохреща!

Рятувальники Бориспільського районного управління ГУ ДСНС України у Київській області нагадують, наскільки важливо дотримуватися правил безпеки на Водохреща. Якщо ви збираєтеся занурюватися в воду, фахівці пропонують скористатися порадами. Адже тривале перебування у крижаній воді призводить до переохолодження тіла і, як наслідок, у людини може статися напад судоми, зупинка дихання або втрата свідомості.

19:21 18.01.2022

На Бориспільщині цього тижня без тяжких злочинів

Кримінальна ситуація в Бориспільському районі, принаймні в п’яти територіальних громадах, залишає бажати кращого. І тут справа не стільки в роботі правоохоронців, а в необдуманих вчинках окремих членів цих громад.

01:33 18.01.2022

На Бориспільщині пожежі виникали переважно через замкнення в електромережах

Рятувальники Бориспільщини продовжують рятувати людей та їхнє майно від пожеж. Як повідомляють у Бориспільському районному управлінні ДСНС, у період із 10 по 16 січня 2022 року найбільше займань сталося в житлових будинках. При цьому рятувальники зазначають, що переважна кількість причини – через коротке замкнення електричної мережі.

00:46 18.01.2022

COVID на Бориспільщині іде на спад, утім фахівці радять дотримуватися заходів безпеки

Як відомо, Київська область вийшла з червоної зони, але потрапила в жовту. При цьому в Бориспільському району продовжуємо спостерігати спад кількості хворих на коронавірусну інфекцію: нових захворювань меншає, хто одужав – більшає. Так, у період із 1 по 9 січня 2022 року були виявлені 116 нових випадків, тоді як одужало більш як у два рази. Щодо летальних випадків, маємо лише один такий.

16:25 10.01.2022

Рятувальники: від початку року найбільше надійшло хибних викликів

Як повідомляють в Бориспільському районному управлінні ДСНС, в період із 1 по 9 січня на номер служби порятунку 101 надійшло чотирнадцять повідомлень про надзвичайні ситуації. Більшість із них мали хибний характер. Також горіла їжа, житлові будинки, господарчі споруди, навіть сміття на балконах. У двох випадках знадобилася допомога рятувальників після дорожньо-транспорних пригод. На території чотирьох громад надзвичайних ситуацій не виникало.

14:21 10.01.2022

Служба порятунку: правила поведінки на льоду

Нині зима, тому чимало людей іде на лід чи то порибалити, чи то покататися, чи то погратися. Втім, лід несе небезпеку для життя та здоров’я. Особливо в період потепління чи відлиги. Фахівці Державної служби надзвичайних ситуацій нагадали кілька простих правил безпеки:

18:20 04.01.2022

Привітання голови Бориспільської районної ради з Новим роком та Різдвом Христовим

Дорогі жителі територіальних громад Бориспільського району! 2021 рік добігає кінця. Він був непростим для всіх нас. Ми разом з вами доклали чимало зусиль, щоб і районна рада, і територіальні громади злагоджено запрацювали в умовах адміністративно-територіальної реформи та місцевого самоврядування. Все, що ми з вами робили, було направлено на створення необхідних і сприятливих умов для комфортного і безпечного проживання всіх мешканців району.

12:01 31.12.2021

Президент України присвоїв знання «Мати-героїня» вісьмом багатодітним матерям Бориспільського району

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ №655/2021, відповідно до якого вісім багатодітних матерів Бориспільського району отримали звання «Мати-героїня».

12:50 30.12.2021

Пам’яті Великого Маестро

28 грудня цього року минає п’ять років, як із земного життя у життя вічне пішов незабутній Олександр Дмитрович Зюзькін. Визначна особистість не тільки в районі, а й в Україні. Великий Митець і Висока Людина. Засновник Великоолександрівської школи мистецтв і ремесел, першої в області сільської школи, якою керував 25 років. Засновник Народної академічної хорової капели ім.П.Чубинського, її художній керівник і диригент, виступи якої здобули визнання і славу у світі. Засновник Бориспільського муніципального народного камерного хору. Народний артист України, Почесний громадянин Бориспільського району. За своє життя, за вагомі творчі здобутки отримав багато відзнак і нагород. Ордени - «За заслуги ІІІ ступеня», «Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого» УПЦ, «Павла Чубинського» Міжнародної асоціації «Козацтво», Лауреат Всеукраїнської акції «Золота фортуна» в номінації «Кращий працівник культури Київської області» та ряд інших.

14:22 25.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано