A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

У суботу, 13 листопада, будуть введені посилені обмежувальні заходи у громадському транспорті

Як стало відомо, цієї середи відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Київської обласної державної адміністрації. На ньому було прийняте рішення про посилення обмежувальних заходів у всіх видах громадського транспорту на території Київської області, як це передбачено протиепідемічними нормами в «червоній» зоні.

13:35 12.11.2021

На COVID-19 в Бориспільському районі найбільше захворіло в Яготинській ОТГ

Як повідомляють у Київському обласному центрі контролю та профілактики хвороб, у період із 3 по 10 листопада 2021 року на території Бориспільського району зафіксували 659 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, в тому числі у 52 дітей.

12:45 11.11.2021

Бориспільські правоохоронці зареєстрували за тиждень 656 подій

         Територіальне сусідство Бориспільського району до столиці суттєво впливає на показники злочинності. Звісно, більшість своїх «темних» справ різноманітні злочинці вчиняють у Києві, але час від часу не відмовляють собі в кримінальному промислі в передмісті, особливо в Борисполі.

15:30 09.11.2021

Найбільше підпалів сміття та рослинності

Люди давно вміють видобувати вогонь. Щоправда, користуватися ним, як слід, так і не навчилися. Від того й усі їхні біди: то будинок згорить, то автомобіль, то сарайчик, то людина… Як повідомили нам у Бориспільському районному управлінні ДСНС, у період із 25 жовтня по 8 листопада цього року на території Бориспільського району виникло 32 пожежі. Найбільше випадків, коли горіло сміття. Далі йдуть житлові будинки, рослинність, господарчі споруди. На превеликий жаль, є загиблий 67-річний чоловік із села Мала Каратусь. Єдина громада, де в цей період не сталося жодного займання чи чогось іншого – Гірська ОТГ.

11:56 08.11.2021

Привітання голови Бориспільської районної ради Антона МОТРИЧА з нагоди професійного свята - Дня працівника соціальної сфери

          Шановні працівники соціальної сфери, в першу неділю листопада в нашій країні відзначається ваше професійне свято. Від себе особисто, від імені всіх депутатів Бориспільської районної ради та жителів Бориспільщини щиро вітаю вас з Днем працівника соціальної сфери.

16:41 05.11.2021

Привітання голови Бориспільської районної ради Антона МОТРИЧА з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

          Напередодні Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, який відзначається у нашій державі 9 листопада, щиросердно, з великою повагою, шаною і вдячністю вітаємо всіх, хто причетний до примноження, розвитку, збереження і поширення національних культурних і духовних скарбів нашого народу. Тих, хто своєю піснею, вишитими рушниками, художніми полотнами, народними традиціями і звичаями береже код нації. Дякуємо культпрацівникам нашого великого району, які з честю, з любов’ю до своєї творчої праці, самовіддано тримають високу планку нашої української культури, знаходять таланти, плекають їх і свято бережуть культурні надбання багатьох поколінь.

09:52 05.11.2021

Робота бориспільських правоохоронців у період із 23 по 29 жовтня 2021 року

Допоки прості бориспільці сидять по теплим домівкам, трудяться на роботах чи стоять у черзі на вакцинацію, правоохоронці цілодобово слідкують, щоб на наших вулицях було безпечно, мирно та спокійно. Як повідомили нам у Бориспільському районному управлінні поліції, в період із 23 по 29 жовтня 2021 року, на території Бориспільського району (а саме в п’ятьох територіальних громадах) сталося 758 подій.

14:29 02.11.2021

Через COVID-19 у Київській області вводиться ЧЕРВОНИЙ рівень епідеміологічної небезпеки

Відповідно до рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС, у суботу 30 жовтня 2021 року з 00:00 на території Київської області почне діяти «червоний» рівень епідеміологічної небезпеки. Отже, обмеження діятимуть і на території Бориспільського району. Урядовці пішли на цей крайній крок, щоб стабілізувати ситуацію, оскільки кількість захворілих постійно зростає, ліжко-місць у лікарнях не вистачає, як і кисню.

13:55 27.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано