A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Бориспільські правоохоронці зареєстрували за тиждень 656 подій

Дата: 09.11.2021 15:30
Кількість переглядів: 218

         Територіальне сусідство Бориспільського району до столиці суттєво впливає на показники злочинності. Звісно, більшість своїх «темних» справ різноманітні злочинці вчиняють у Києві, але час від часу не відмовляють собі в кримінальному промислі в передмісті, особливо в Борисполі.

 

          Як повідомили нам у Бориспільському районному управлінні поліції, в період із 30 жовтня по 5 листопада на території п’яти територіальних громад зареєстровано 656 подій, на які виїжджали правоохоронці. Найбільше по Бориспільській ОТГ – 442. Золочівська – 68. Пристолична – 62. Вороньківська – 48. Гірська – 36. Крім того, сталося три пожежі, зафіксовано смерть 67 осіб, дві дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, двоє людей вважаються зниклими безвісти.

 

          Стосовно кількості злочинів, таких було зафіксовано 31 (із яких три тяжкі; всі сталися на території Бориспільської ОТГ). Дванадцять злочинів розкрили за гарячим слідом, інші розслідуються, щоб встановити причетних та притягнути їх до відповідальності.

Традиційно, громадяни притягувались і до адміністративної відповідальності. Тільки за розпивання спиртного в громадських місцях складено 25 протоколів, а за куріння 19. Водіїв, які вживали спиртне і сідали за кермо – 17 протоколів. Порушення карантинних обмежень запротоколювали 14 разів. За завідомо неправдивий виклик складено сім протоколів. Невиконання батьками своїх обов’язків щодо дітей – 4 випадки. За порушення правил поводження зі зброєю, притягнули до відповідальності трьох власників. Двічі виявляли порушення в роботі продавців, яких упіймали на продажі спиртним або цигарками неповнолітнім. Маємо по два випадки дрібного хуліганства та домашнього насильства. Зафіксували один випадок зберігання наркотиків; порушення правил благоустрою – 1; порушення правил дотримання тиші – також 1.

 

          Якщо глибше розглядати адміністративні правопорушення, розпивання спиртного в громадських місцях найбільше фіксували в Бориспільській ОТГ, як і куріння – 8 і 6 відповідно. Найбільше водіїв із ознаками сп’яніння – Золочівська ОТГ (7). Порушення карантинних обмежень – Вороньківська та Гірська (по 4). Неправдивий виклик – Вороньківська (4). Невиконання батьками своїх обов’язків – лише Бориспільська (4). Зброя та продавці – Бориспільська (по 2). Дрібне хуліганство – Бориспільська та Вороньківська (по одному). Домашнє насильство – Пристолична (2). Наркотики – Вороньківська (1). Благоустрій – Золочівська (1). Тиша – Гірська (1).

 

          Нагадуємо, якщо ви стали свідком злочину, зателефонуйте в поліцію та повідомте про нього. Адже часто наша небайдужість допомагає попередити злочини або розкрити їх за гарячим слідом. Нагадуємо, телефон гарячої лінії поліції – 102.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано