A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Привітання голови Бориспільської районної ради Антона МОТРИЧА з нагоди професійного свята - Дня працівника соціальної сфери

Дата: 05.11.2021 16:41
Кількість переглядів: 200

          Шановні працівники соціальної сфери, в першу неділю листопада в нашій країні відзначається ваше професійне свято. Від себе особисто, від імені всіх депутатів Бориспільської районної ради та жителів Бориспільщини щиро вітаю вас з Днем працівника соціальної сфери.

          Знаю, ваша робота непроста. Вона пов’язана з вирішенням найгостріших, найболючіших життєвих проблем людей. Саме ви даєте людям надію, зміцнюєте їх довіру до влади, сприяєте злагоді й спокою у суспільстві. Саме ви надаєте соціальну допомогу всім, хто її потребує. Люди, яким Ви допомагаєте долати труднощі і вирішувати важливі життєві проблеми, високо цінують вашу благородну та відповідальну працю.

          Бaжaю вам, вашим родинaм мiцного здоров’я, щaстя, рaдостi, невичерпної життєвої енергiї. Нехaй добро, зроблене вами, повертaється до вaс сторицею, а ваш професіоналізм і висока місія служити людям, стануть запорукою благополуччя і впевненості в завтрашньому дні жителів Бориспільського району.

З повагою

Антон МОТРИЧ,

голова Бориспільської районної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано