A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Голова Бориспільської районної ради відвідав Національний історико-етнографічний заповідник «Переяслав» у складі виїзної комісії

На запрошення голови Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Верховної Ради України голова Бориспільської районної ради Антон Мотрич узяв участь у виїзному засіданні Комітету, яке проходило в Національному історико-етнографічному заповіднику «Переяслав». Також були присутні депутати Верховної Ради України, працівники Міністерства культури та інформаційної політики України, Фонду державного майна, голова Бориспільської районної державної адміністрації Руслан Дяченко, Переяславський міський голова Вячеслав Саулко та інші представники органів місцевого самоврядування. Головна мета виїзного засідання Комітету – ознайомитися з загальним станом справ у музейній сфері та історико-культурному заповіднику.

17:27 21.10.2021

Горіли будинки, зерносушарки, комбайн

За інформацією Бориспільського районного управління ГУ ДСНС у Київській області впродовж 14-16 жовтня 2021 року на території району сталося шістнадцять надзвичайних ситуацій. Силами рятувальних служб були приборкані пожежі в шести житлових будинках. В одному з них виявили загиблого 90-річного чоловіка. Також пожежі виникали в зерносушарках. Одна в Борисполі, друга в Яготині. Лише на території двох територіальних громад не було зафіксовано пожеж: Золочівської та Гірської.

18:46 18.10.2021

Пишаємося захисниками нашого правопорядку!

У День захисника України, свято Покрови Пресвятої Богородиці та День козацтва в батальйоні патрульної поліції Борисполя пройшли урочисті заходи. Захисників та захисниць правопорядку вітали перші особи Бориспільського району та Борисполя: заступник голови Бориспільської районної ради Іван Недогибченко, начальник відділу організаційно-інформаційної діяльності апарату Бориспільської районної державної адміністрації Андрій Синяков, міський голова Володимир Борисенко.

17:49 15.10.2021

Творимо ліс своїми руками

Напередодні Покрови Святої Богородиці керівництво Бориспільщини завітало до Студениківського лісництва. Приїхали за запрошенням лісників, щоб долучитися до проголошеної Президентом України акції «Створюємо ліси разом» та посадити молоді дерева. Участь у заході взяли голова Бориспільської районної ради Антон Мотрич, заступник голови Іван Недогибченко, голова Бориспільської районної державної адміністрації Руслан Дяченко, керівники комунальних підприємств та працівники апарату адміністрації та ради.

16:26 13.10.2021

Рятувальники Бориспільщини: найчастіше горіла трава

Як повідомили нам у Бориспільському районному управлінні ГУ ДСНС у Київській області, в період з 4 по 10 жовтня 2021 року на території Бориспільського району сталося 25 пожеж. Крім того, фіксували хибні виклики, знешкоджували вибухонебезпечні предмети, допомагали медикам.

20:33 11.10.2021

Перелік професій, яким обов’язково треба зробити щеплення від COVID-19

Міністерство охорони здоров’я України своїм наказом від 04.10.2021 № 2153, зареєстрованим в Мін’юсті 07.10.2021 за №1306/36928, затвердило перелік професій, представники яких підлягають обов'язковій вакцинації від коронавірусної хвороби COVID-19.

00:06 08.10.2021

Центри вакцинації від COVID-19 у Бориспільському районі

Провідні фахівці в сфері лікування інфекційних хвороб зазначають, що коронавірусну хворобу COVID-19 можна побороти лише зробивши щеплення відповідною сертифікованою в Україні вакциною. Окремо варто сказати, що всі доступні на сьогодні вакцини, які є в Центрах вакцинації, пройшли прискіплеве тестування та перевірку на безпеку. Звісно, після щеплення однією з доступних на сьогодні вакцин у людини можуть проявитися ознаки хвороби, але перебіг перебіг проходитиме набагато легше, ніж якби людина по справжньому захворіла.

16:21 05.10.2021

На Бориспільщині пройшли навчання батальйону тероборони

У період із 22 вересня по 1 жовтня 2021 року в Бориспільському районі пройшли навчальні збори батальйону територіальної оборони Бориспільського району під назвою «Об'єднані зусилля-2021». У навчаннях взяли участь більше двохсот резервістів від кожної територіальної громади Бориспільщини, серед яких були і учасники російсько-української війни, і ті, хто вперше складав присягу на вірність українському народу. Навчання проходили на території Переяславської територіальної громади.

15:34 04.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано