A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

На Бориспільщині пройшли навчання батальйону тероборони

Дата: 04.10.2021 15:34
Кількість переглядів: 221

У період із 22 вересня по 1 жовтня 2021 року в Бориспільському районі пройшли навчальні збори батальйону територіальної оборони Бориспільського району під назвою «Об'єднані зусилля-2021». У навчаннях взяли участь більше двохсот резервістів від кожної територіальної громади Бориспільщини, серед яких були і учасники російсько-української війни, і ті, хто вперше складав присягу на вірність українському народу. Навчання проходили на території Переяславської територіальної громади.

Упродовж десяти днів резервістів навчали користуватися зброєю: як правильно тримати, стріляти, чистити. Вчили ходити в патрулі, влаштовувати засідки, виявляти та затримувати ворожі диверсійно-розвідувальні групи, а також охороняти важливі інфраструктурні об’єкти.

Такі навчання на офіційному рівні проходять вперше і, переконані, не в останнє. За словами фахівців, якби в Україні від початку діяли батальйони територіальної оборони, ситуація з Кримом та на сході країни виглядала б інакше. А керівництво Російської Федерації сто разів подумало б перед тим, як нападати на Україну.

На церемонії закриття командири відзначили високий рівень кожного бійця, хто узяв участь у навчаннях, та їхню мотивацію. Адже, у випадку військової агресії нашого східного сусіда, саме підрозділи територіальної оборони прикриватимуть тили української армії.

У свою чергу хочемо поінформувати, що в Бориспільському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки триває набір усіх бажаючих записатися в батальйон територіальної оборони Бориспільського району. Адреса центру: м. Бориспіль, вулиця Сергія Камінського, 6. Телефон для довідок: 6-25-71.

Більше світлин з навчань можна переглянути ТУТ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано