A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Основна причина пожеж – короткі замкнення та необережне поводження з опалювальними приладами

Як повідомили нам рятувальники Бориспільщини, у період із 6 по 13 грудня 2021 року, не минало дня, щоб не було викликів «Служби порятунку 101». У переважній більшості причинами виникнення пожеж були короткі замкнення в електромережах або необережне поводження з опалювальними приладами. Найбільше пожеж сталося в житлових будинках. У господарчих будівлях менше, але вони теж горіли. Були випадки займання очерету, а також сміття. Горіли автомобілі, електроприлади, виїжджали на ДТП. У Золочівській територіальній громаді надзвичайних ситуацій не зафіксовано.

16:50 13.12.2021

Поліція: злочини краще не допускати, ніж розкривати за гарячим слідом

Знову минув тиждень, а в правоохоронців, як можна зрозуміти зі статистики, роботи сильно не поменшало. Несвідомий люд продовжує красти, шахраювати, сідати за кермо напідпитку, вчиняти ДТП, одним словом скоювати дрібні та тяжкі злочини. Як повідомили нам у Бориспільському районному управлінні поліції, у період із 4 по 10 грудня 2021 року на території п’яти територіальних громад була зареєстрована 641 подія, в тому числі три пожежі, 36 смертей, дві людини вважаються зниклими безвісти. Радує, що не було аварій із потерпілими.

15:56 13.12.2021

Бюджетна комісія Бориспільської районної ради обговорила БЮДЖЕТ-2022

2021 рік добігає кінця, тому в Бориспільській районній раді вже розпочалися підготовчі заходи щодо бюджету на наступний – 2022 рік. Зокрема, пройшло засідання бюджетної комісії, де розглядався наступний бюджет Бориспільського району.

13:32 12.12.2021

Привітання голови Бориспільської районної ради з Днем органів місцевого самоврядування

Шановні колеги, депутати територіальних громад, голови, депутати обласних, районних, міських та сільських рад, члени виконавчих комітетів, активісти органів самоорганізації населення та громадських організацій, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

11:28 07.12.2021

В області за добу фіксують стільки хворих, скільки на Бориспільщині за тиждень

Продовжуємо інформувати про ситуацію щодо захворюваності на коронавірусну інфекцію жителів Бориспільського району. В період із 24 листопада по 5 грудня 2021 року COVID-19 виявили в 885 людей. Найбільше – в Переяславській ОТГ. При цьому одужало 680 бориспільців (найбільше в Яготинській). Є і летальні випадки.

16:20 06.12.2021

ВСЯ ПРАВДА ПРО СЛУЖБУ ЗА КОНТРАКТОМ

Не секрет, що до 2014 року Збройні сили України активно втрачали боєздатність. Кількість військ та техніки зменшувалась, полігони закривалися, молодь намагалась «відкосити» від строкової служби, а контрактами з ЗСУ цікавилися одиниці. На сьогодні ситуація кардинально змінилася. Аби знайти відповіді на низку запитань, зокрема й щодо контрактної служби, звернулися до Бориспільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (військкомат – авт.). Наша співрозмовниця – старший лейтенант Юлія Ковтун, начальник відділення рекрутингу і комплектування Бориспільського РТЦК та СП. Вона служить з 2017 року. Пів року перебувала в зоні Операцій об’єднаних сил на другій лінії. Наразі проходить службу в рідному військкоматі, де свого часу працювала психологом.

11:31 01.12.2021

Цього тижня черговий спад надзвичайних подій

Приємно інформувати, коли на території Бориспільського району взагалі не відбувалося надзвичайних ситуацій, а рятувальники займалися лише тим, що тренувались та проводили майстер-класи з безпеки. Втім, про це ми можемо лише мріяти, сподіваючись на мінімальні випадки без постраждалих.

16:24 29.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано