A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Поліція: злочини краще не допускати, ніж розкривати за гарячим слідом

Дата: 13.12.2021 15:56
Кількість переглядів: 239

Знову минув тиждень, а в правоохоронців, як можна зрозуміти зі статистики, роботи сильно не поменшало. Несвідомий люд продовжує красти, шахраювати, сідати за кермо напідпитку, вчиняти ДТП, одним словом скоювати дрібні та тяжкі злочини. Як повідомили нам у Бориспільському районному управлінні поліції, у період із 4 по 10 грудня 2021 року на території п’яти територіальних громад була зареєстрована 641 подія, в тому числі три пожежі, 36 смертей, дві людини вважаються зниклими безвісти. Радує, що не було аварій із потерпілими.

 

ОТГ

Зареєстровано

Пожежі

Смерть громадян

Безвісті зниклі

ДТП з потерпілими

Бориспільська ОТГ

482

1

24

2

Пристолична ОТГ

63

7

Золочівська ОТГ

31

2

Вороньківська ОТГ

36

1

1

Гірська ОТГ

29

1

2

Всього по району

641

3

36

2

 

Що стосується злочинів, таких зареєстровано 16-ть. Із них, шість були розкриті за гарячим слідом. На жаль не вдалося слідчим розкрити один злочин у Вороньківській ОТГ. У Пристоличній один розкрили, інший ні. Бориспільська: із дванадцяти розкрили тільки чотири. При цьому в Гірській ОТГ взагалі все було спокійно. Нехай би така ситуації і залишалася на всіх території району.

 

Реєстрували правоохоронці і тяжкі злочини. Таких було два. Один у Бориспільській громаді, другий у Пристоличній. Обидва розкриті силами слідчого відділу районного управління поліції.

 

Тепер про адміністративні порушення. Таких зареєстровано 85. Найбільше протоколів виписали на території Пристоличної ОТГ – 24. Далі йде Бориспільська – 23. Сімнадцять – Золочівська. П’ятнадцять – Вороньківська. У Гірській – шість.

Найчастіше ловили водіїв по стаття від 121 до 130 КУпАП – 23 протоколи. За порушення порядку поводження зі зброєю – чотирнадцять (ст. 190-195 КУпАП). Були випадки куріння та розпивання спиртного в громадських місцях – 11 та 10 відповідно. Вісім випадків неналежного виконання батьками своїх обов’язків по відношенню до дітей. Чимало було завідомо неправдивих викликів спецслужб – шість. Також мали місце випадки домашнього насильства, дрібного хуліганства, зберігання наркотиків.

 

Звертаємо вашу увагу, якщо ви стали свідком злочину та інших неправомірних дій, зателефонуйте в поліцію за номером 102. Тільки наша спільна небайдужість допоможе попередити злочини або розкрити їх за гарячим слідом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано