A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Бюджетна комісія Бориспільської районної ради обговорила БЮДЖЕТ-2022

Дата: 12.12.2021 13:32
Кількість переглядів: 305

2021 рік добігає кінця, тому в Бориспільській районній раді вже розпочалися підготовчі заходи щодо бюджету на наступний – 2022 рік. Зокрема, пройшло засідання бюджетної комісії, де розглядався наступний бюджет Бориспільського району.

У засіданні взяли участь голова Бориспільської районної ради Антон Мотрич, голова комісії Ірина Клименко, секретар комісії Юрій Бобровнік та члени комісії Юрій Коваленко та Олександр Братусь. Також був запрошений на засідання голова комісії з питань екології, природних ресурсів, водних ресурсів, благоустрою, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Роман Кацан.

Зрозуміло, що на засіданні обговорювали надважливі питання головного фінансового документу. Адже, прийнявши правильні рішення, комісія зробить необхідні кроки для формування бюджету розвитку та будуть визначені основні напрямки його використання в наступному році.

На засіданні була обговорена низка проблемних питань, дохідна та видаткова частина проекту бюджету, питання фінансування окремих програм. Присутні відзначили, що основою будь-якого бюджету повинен бути розвиток економіки. І це вдасться досягти за активної участі територіальних громад, залучення обласних та державних програм на території Бориспільського району.

Всі обговорені бюджетні питання увійдуть до проекту рішення Бюджет-2022, який винесуть на розгляд депутатів на найближчій сесії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано