A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

День єднання

16 лютого, у День єднання, оголошеного Президентом України Володимиром Зеленським, Бориспільська районна рада і РДА долучилися до національного флешмобу єднання. О 10-ій годині ранку біля адмінбудинку було піднято Державний Прапор. Учасники акції виконали Гімн України. Нині, коли наша країна, її народ, переживають дуже складні і тривожні часи, чуття єдності має для нас велике значення і набуває патріотичного змісту. Воно підносить дух і вселяє віру в перемогу. І як тут не згадати слова письменника Дмитра Чередніченка: «Треба її, Україну, співати, то вона й лунатиме, творити її, то вона й стоятиме». Будемо єдині – будемо непереможні!

10:13 18.02.2022

Відбулося засідання постійної комісії з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного та культурного розватку, інноваційно-інвастиційної політики районної ради

16 лютого пточного року відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету та фінансів, соціально-економічного та культурного розвитку та інноваційно-інвестиційної політики.

14:50 16.02.2022

Вклонилися та віддали почесті загиблим землякам, воїнам-афганцям, вшанували учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого цього року  біля пам’ятного знаку загиблим нашим землякам,  воїнам-афганцям,  відбувся мітинг, організований Бориспільською міською територіальною громадою  в честь пам’яті 33-ої річниці  виведення радянських військ з Афганістану та 18-ої річниці  вшанування учасників  бойових дій на території інших держав.

08:54 16.02.2022

Більше шістсот подій зареєстрували поліцейські

Правоохоронці Бориспільщини продовжують несхитно нести свою службу з охорони порядку. Так, у період із 5 по 11 лютого 2022 року, працівниками Бориспільського районного управління поліції було зареєстровано 609 подій, що на п’ятдесят сім подій більше, ніж минулого тижня. Найбільше в Бориспільській ОТГ – 484, на другому місці Пристолична (50), далі Золочівська (33), Гірська (24), Вороньківська (18). Також зареєстрована одна пожежа, 43 смерті, дві ДТП, три людини вважаються зниклими безвісти.

14:15 15.02.2022

За два тижні лише в двох громадах жодної надзвичайної ситуації

В останні кілька днів погода не по лютневому сонячна. Водночас ніби й тепло, але й є морозець. І допоки ми в душі сподіваємося на швидкий прихід весни, рятувальники упродовж двох останніх тижнів рятували людей та їхнє майно від вогню, а також виїжджали на інші надзвичайні ситуації.

12:04 15.02.2022

П’ять років вокальному колективу «Осіннє золото» Студениківської ОТГ

Сьогодні Народний аматорський вокальний колектив «Осіннє золото» Козлівського сільського клубу Студениківської територіальної громади святкує свій п’ятирічний ювілей. За цей час творчий колектив на чолі з художнім керівником Леонідом Мартиненком об’їздив всю округу, загалом дали 38 концертів. На фестивалі народної творчості «Ярмаринка», на національному Сорочинському ярмарку були нагороджені дипломом Лауреата 1-го ступеня. Колектив є Лауреатом і Першої премії на фестивалі «Наша пісня – наша доля», який проходив у Словенії.

19:08 10.02.2022

Президент України Володимир Зеленський відзначив наших земляків державною нагородою і почесним званням

Згідно з Указом Президента України Володимира Зеленського від 08.12.2021 № 626/2021 орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено Наталію Миколаївну Дзюбу Яготинського міського голову за особистий внесок у державне будівництво, розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм.

20:50 09.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано