A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

217 воїнів отримали земельні ділянки

217 воїнів АТО отримали земельні ділянки на території Сеньківської, Кіровської, Іванківської, Старівської та Рогозівської сільських рад.

10:39 20.08.2016

НАГОРОДА СІЛЬСЬКОМУ ГОЛОВІ ЗА ВОЛОНТЕРСТВО

Перший заступник голови Бориспільської райдержадміністрації Володимир Солдатенко вручив нагороди Іванківському сільському голові Анатолію Туру — Подяку за вагомий особистий внесок в організацію матеріально-технічної допомоги особовому складу полку патрульної служби поліції особливого призначення «Миротворець» ГУНП Київської області за підписом командира полку Ю. Шершньова та Грамоту за волонтерську допомогу воїнам навчального центру Національної Гвардії України с. Старе за підписом голови РДА Д. Вороніна. Зала привітала колегу гучними оплесками. У відповідь А. Тур висловив вдячність за підтримку волонтерського руху на Бориспільщині.

10:34 20.08.2016

«КАРТОПЛЯ ПОЧЕКАЄ!»

Так вирішили для себе учасники колективу «Черешенька» з Великої Стариці і, не чекаючи допомоги від районної влади та спонсорів, полишивши на декілька днів усі домашні клопоти, на власні кошти вирушили на дев’ятий Фестиваль народної творчості «Кручанські забави», який проводиться щорічно на території приватної садиби неперевершеного гармоніста-віртуоза з Великої Кручі, що на Полтавщині, Миколи Василенка. Колектив організовано три роки тому, його наставниками є Зоя Тимченко і Володимир Сидоренко, але всіх учасників «Черешеньки» поєднує велика любов і відданість музиці.

10:31 20.08.2016

До уваги керівників неприбуткових установ, підприємств та організацій м. Бориспіль та Бориспільського району!

Бориспільське відділення Броварської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області повідомляє, що неприбутковi пiдприємства, установи та органiзацiї, внeceнi до Реєстру неприбуткових установ та органiзацiй на день набрання чинностi Законом України "Про внесення змiн до Податкового кодексу України щодо оподаткування неприбуткових органiзацiй", що не вiдповiдають вимогам пункту 133.4 cтaттi 133 ПКУ, з метою включення до нового Реєстру неприбуткових установ та організацій зобов'язанi до 1 сiчня 2017 року привести cвої установчi документи у відповідність iз нормами ПКУ та у цей самий строк подати копiї таких документiв до контролюючого органу, а саме до Бориспільського відділення Броварської ОДПІ ( м. Бориспіль, вул. Котляревського, 2).

22:17 17.08.2016

Бориспільська ЦРЛ інформує

 З 8 по 15 серпня в Бориспільській ЦРЛ було проліковано 208 чоловік, з них 76 – сільські жителі. Проведено 15 операцій.

13:41 15.08.2016

Відбудеться апаратна нарада

У понеділок, 15 серпня, о 8:00 у великій залі районної ради відбудеться апаратна нарада. У порядку денному наступні питання: 

15:06 14.08.2016

В облраді обговорили напрямки співробітництва з USAID

Установча зустріч у рамках реалізації Програми USAID «Лідерство в економічному врядуванні» (ЛЕВ) відбулась за участі голови Київської обласної ради Ганни Старикової, першого заступника голови Київської обласної державної адміністрації Льва Парцаладзе та представників Програми USAID ЛЕВ.

18:05 13.08.2016

ОЛЕКСАНДР ГУРІН: «КОЖНА КАЛОРІЯ БУДЕ ПІД КОНТРОЛЕМ»

З квітня контролює якість харчів у маркетах, штрафує бари за гучну музику і перевіряє будівельні норми управління Держпродспоживслужби в Бориспільському районі. Окрім того, новостворена служба дбає про те, аби дітей у школах і дитсадках не годували спредами, супами-харчо.

18:03 13.08.2016

БОРИСПІЛЬСЬКИЙ МРЦЗ – ОДИН ІЗ КРАЩИХ В ОБЛАСТІ

За інформацією директора міськрайонного центру зайнятості Євгенія Самойленка, підтвердженням цього стала обласна нарада, на якій Бориспільський МРЦЗ продемонстрував досить високі показники. Окрім цього, високий рівень професійності нашого центру зайнятості підтвердила обласна перевірка, яка не виявила жодних зауважень.

16:41 06.08.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано