A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Понад 11 тисяч українських родин утеплитися до зими

 У червні цього року українські родини отримали від держави безповоротну грошову допомогу на проведення енергоефективних заходів на суму понад 92 мільйони гривень. Про це інформує Голова Держенергоефективності Сергій Савчук.

09:17 29.07.2016

В облраді обговорили план об’єднання територіальних громад

Реформа децентралізації в Україні розпочалась майже два роки тому, але наразі темпи утворення добровільних територіальних громад проходять повільно. Таку думку висловила голова Київської обласної ради Ганна Старикова під час наради щодо змін до перспективного плану формування територій громад Київщини.

09:15 29.07.2016

Відпочинок гнідинських учнів у Татарбунарах

 Літо! Чудова пора канікул, відпочинку,подорожей, розваг. Група учнів Гнідинської школи, яку очолювала вчителька математики Людмила Михайлівна Підгорна, з нетерпінням чекали поїздки в с. Приморське Татарбунарського району Одеської області.     І ось, нарешті довга, але цікава подорож Таврійськими степами, прикордонною зоною з Молдовою. Місця екзотичні, де не відчувається якоїсь домінуючої культури. Тут гармонійно переплітаються-українська, молдовська, румунська, татарська, турецька культури. Татарбунари – в перекладі з татарської означає «джерело». Діти справді прибули в живописний куточок, перлину України.     Будиночки, в яких учні проживали, розташовані на березі лиману. Щоб дістатися моря, потрібно було проходити через місточок, який з’єднує базу відпочинку з берегом моря. Кожного дня, долаючи цей шлях, гнідинці наближалися до дикої, недоторканої природи: милувалися рожевими пеліканами, які ніби оберігали спокій лиману; лебедями, що поважним поглядом проводжали нас; дикими качками, які випливали на полювання і, звичайно ж, морськими чайками, які нагадували нам про море. Щоранку та щовечора їх відвідували лелеки. Море зустрічало теж величною красою природи: піщане узбережжя, на якому учні збирали різноманітні ракушки; прозора, але не завжди тепла вода.     Після моря завжди чекали смачні обіди. А ввечері – дискотеки. І лише погода ніби хотіла стати на заваді цікавому відпочинку.     Незабаром негода відступила. Останні дні перебування на відпочинку порадували сонячною погодою.     Загартовані і щасливіми з радістю поверталися до своїх домівок, дякуючи за можливість відпочити батькам та районному керівництву.

09:13 29.07.2016

Кіровоград став Кропивницьким

Голова Верховної Ради Андрій Парубій минулого четвергаи підписав ухвалену Верховною Радою постанову про перейменування міста Кіровоград на Кропивницький. Він зробив це публічно під час брифінгу, на якому заявив: «Давнє українське козацьке поселення не може мати ні імперську, ні радянську назву».

11:24 22.07.2016

АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» ПЕРЕЙМЕНУВАЛИ. НЕХАЙ ЖИВЕ «БОРИСПІЛЬ»?

Голосування щодо перейменування МА «Бориспіль» завершилося 15 липня о 22.00. Українці віддали більше 12 тис. голосів за те, аби головним повітряним воротам країни присвоїли ім’я гетьмана Івана Мазепи. За автора українського гімну Павла Чубинського проголосувало трохи більше трьох сотень осіб. Проте чим завершиться дискусія щодо нового імені «Борисполя», стане відомо не раніше вересня, адже результати голосування має розглянути Верховна Рада та Кабмін, окрім того, своє вагоме слово має сказати колектив аеропорту.

11:23 22.07.2016

ДОРОГА НА СХІД. ВРАЖЕННЯ ВОЛОНТЕРА

 «Щоразу після подорожі на схід у душі залишаються незабутні враження», — каже волонтер Марія Калина. Сьогодні деякими роздумами про місію волонтерів вона ділиться з читачами.

11:17 22.07.2016

У середу відбудеться відеоприйом громадян

У середу, 20 липня, голова Київської обласної ради Ганна Старикова та заступник голови облради Володимир Майбоженко проведуть особистий прийом громадян. Мешканці Київщини можуть поспілкуватися із керівництвом у приміщенні обласної ради, або ж записатись на відео прийом.

14:50 19.07.2016

За позовом Прокуратури Київщини державі повернуто землі лісового фонду вартістю понад 300 мільйонів гривень

Рішенням господарського суду Київської області задоволено позовні вимоги Бориспільської місцевої прокуратури та повернуто у державну власність земельні ділянки лісового фонду площею 36,6 гектарів.

14:48 19.07.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано