A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Переможець міжнародних змагань - кучаківський учень

Дата: 07.09.2016 09:30
Кількість переглядів: 543

У  м. Біла Церква в мальовничому дендропарку «Олександрія» відбулись V Міжнародні змагання з легкоатлетичного кросу – відкритий чемпіонат Білоцерківської МФ.

Взяли участь спортсмени з усієї України та любителі бігу з ближнього зарубіжжя.

Траса, підготовлена організаторами була непростою – круті підйоми, стрімкі спуски, безліч поворотів – стали нелегким випробуванням для атлетів. Юнаки та дівчата змагались на дистанціях 1000 м, 2000 м та 3000 м., а жінки і чоловіки, серед яких було багато відомих легкоатлетів, на дистанціях 6100 м та 10200 м відповідно.

Бориспільщину представляли вихованці тренерів районної дитячо-юнацької спортивної школи Михайла Савченка та Геннадія Яцюти. Перше місце на дистанції 2000 м серед юнаків виборов учень 9-го класу Кучаківської загальноосвітньої школи Андрій Рудий.

Інші наші учасники хоч і не посіли призових місць, але показали високі результати: Анастасія Волошиненко – 5 місце на дистанції 2000 м, Катерина Прилепська і Софія Снітка – 9 та 13 місця на 1000 м, Юлія Голуб – 11-а на 6100 м, Сергій Тригубенко – 5-й на 10200 м в своїй віковій категорії.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано