A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

ВАСИЛЬКИ СВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

На свято Успіння Пресвятої Богородиці до найріднішого гніздечка на землі злетілися його «пташки й пташенята» – малі й дорослі, ті, які з діда-прадіда живуть у цьому маленькому затишному селі – Васильки. Бодай отак укупі, всією родиною вже вшосте  відсвяткувати його День народження.

12:29 30.08.2016

У БОРИСПОЛІ ВИКЛАЛИ РЕКОРДНИЙ ПРАПОР УКРАЇНИ З КАМЕНЮ

До річниці Незалежності у Борисполі з’явився найбільший Державний прапор з каменю, загальною площею 750 кв. м, його довжина 50 м, а ширина майже 15 м. Стяг, звісно, не піднімали, а просто насолоджувалися красою і фіксували рекорд України. Відповідний сертифікат голові Бориспільської райдержадміністрації Дмитру Вороніну вручив президент Національного Реєстру України Валентин Щербачов. Викладали новий рекорд України протягом тижня, структуру прапора розроблено з дрібного мармурового кварцитного каменю. Його добре видно навіть з висоти пташиного польоту.

17:32 28.08.2016

На Київщині викрито міжрегіональний «конвертаційний центр» з обігом понад 240 млн. гривень

Працівниками оперативного управління ГУ ДФС у Київській області спільно з Генеральною прокуратурою України, в ході досудового розслідування  кримінального провадження викрито «конвертаційний центр» створений групою осіб, що надавав послуги підприємствам реального сектору економіки приватної та державної форм власності м. Києва, Київської, Луганської та Донецької областей України.

17:30 28.08.2016

Щодо включення до Реєстру неприбуткових установ та організацій

Бориспільське відділення Броварської об’єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Київській області повідомляє, що відповідно до підпункту 133.4.5 пункту 133.4 статті 133 Податкового кодексу України (далі – Кодекс) постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.2016 № 440 затверджено Порядок ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру(далі - Порядок № 440), який набрав чинності з 16 липня 2016 року.

17:27 28.08.2016

КОШТИ ОСВОЮЮТЬ ЗА ПРИЗНАЧЕННЯМ

Цьогоріч з районного бюджету було виділено значну суму – понад 9,5 млн грн, аби привести до належного стану освітні заклади району. Голова районної ради Владислав Байчас, його заступник Іван Недогибченко та начальник районного відділу освіти Микола Каськів об’їхали кілька шкіл і дитсадків району, щоб подивитися, як освоюються гроші, призначені для освітньої галузі району.

17:20 28.08.2016

Дорогі мої земляки!

Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора та  25-ю річницею проголошення незалежності України - знаменної події у багатовіковій історії національного державотворення.

12:48 22.08.2016

Шановна громадо Бориспільщини!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Державного Прапора та 25-ю річницею Дня Незалежності України! До цього Дня українці йшли протягом сотень років. За Незалежність поклали голови мільйони кращих синів і дочок України. Тож докладаймо спільні зусилля для завершення великої місії – зберегти, розбудувати та уславити нашу Велику Єдину Україну. Нехай Господь дарує кожному та усій державі сили і наснаги, добра, перемог і здобутків. Бо щасливими, духовно та матеріально багатими повинні зростати наші діти, онуки та правнуки.  Зичу Вам міцного здоров’я, достатку, миру і спокою, енергії, наполегливості та плідної праці у розбудові нашої України.

12:46 22.08.2016

Найбільший в Україні державний прапор - на Бориспільщині

Найбільший в Україні державний прапор з декоративного каменю прикрасить узбіччя 33 кілометру траси Київ-Харків вбік міжнародного аеропорту «Бориспіль». Ініціатива створення архітектурної пам’ятки належить Бориспільській РДА. А приурочать відкриття до 25-ої річниці Незалежності України. Довжина прапору: 50 метрів, ширина: 15 метрів. Роботи виконуються якісно, адже в райдержадміністрації сподіваються на довговічність цієї архітектурної пам’ятки. Спеціалісти з ландшафтного дизайну планують завершити роботи 21 серпня. Ініціатори створення пам’ятки запрошують всіх бажаючих долучитися до презентації найбільшого в Україні державного прапора, викладеного з декоративного каменю. Захід заплановано на 23 серпня, старт о 10:00.  

12:29 22.08.2016

217 воїнів отримали земельні ділянки

217 воїнів АТО отримали земельні ділянки на території Сеньківської, Кіровської, Іванківської, Старівської та Рогозівської сільських рад.

10:39 20.08.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано