A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

100 ДНІВ РОБОТИ БОРИСПІЛЬСЬКИХ ПАТРУЛЬНИХ: ПЕРЕМОГИ І ПОРАЗКИ

Управління патрульної поліції у Борисполі розпочало працювати 24 березня 2016 року. По закінченні стоденного терміну роботи керівництво Бориспільського УПП зібрало місцеві ЗМІ на брифінг, аби розповісти про свої успіхи і невдачі.

16:33 06.08.2016

В обласній раді обговорили впровадження медичної реформи

«Ми, як обласна рада, маємо створити всі умови для порятунку життів наших мешканців. Адже хворий довіряє лікарю головне - своє життя. І пацієнт має бути впевнений, що лікар має всі можливості для його порятунку. Тому ми будемо підтримувати всі якісні ініціативи, які допоможуть вивести медичну галузь Київської області на новий рівень. Щоб Київщина була прикладом для всієї України. Щоб кожен наш громадянин знав, що його життя в надійних руках», - сказала голова Київської обласної ради Ганна Старикова під час робочої зустрічі зі спеціалістами медичної галузі.

16:27 06.08.2016

На сьомій сесії райради

21 липня відбулася 7 сесія райради VІІ скликання. Вперше депутати голосували за допомогою електронної системи «Рада. Голос». У сесійній залі зареєструвалося 26 народних обранців. Вів засідання заступник голови райради Іван Недогибченко. Активну участь в обговоренні рішень взяли голова РДА Дмитро Воронін, сільські голови, керівники структурних підрозділів РДА, установ, підприємств, організацій району.

14:11 02.08.2016

Шахраї телефонують броварським підприємцям

Останнім часом в Київській області сталися випадки телефонного шахрайства, коли невстановлені особи з мобільних телефонів: (099)780-85-77 та (095)380-51-77 телефонували від імені посадових осіб та керівництва Броварської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області до фізичних осіб-підприємців м. Бровари з приводу вимагання неправомірної вигоди за нібито невжиття перевірочних заходів. Не виключаємо, що можуть використовуватися інші номери телефонів.

13:57 02.08.2016

Сільськогосподарські підприємства Бориспільщини виробили продукції на 91,5 мільйонів гривень

За даними управління АПР, за перше півріччя поточного року сільськогосподарськими підприємствами Бориспільського району вироблено продукції в постійних цінах 2010 року на суму 91 млн 556 тис грн., що на 1 млн 804 тис грн більше, ніж за аналогічний період минулого року. За звітний період підприємствами району вироблено 37 тис 922 центнери молока, реалізовано 38 тис 400 центнерів м’яса всіх видів в живій вазі, збільшилось майже на 11 млн штук у порівнянні з відповідним періодом минулого року виробництво яєць. Сьогодні складає 115,1 млн. штук. Найбільш вагомих результатів в галузі тваринництва досягли господарствах СГ ТОВ «Старинська птахофабрика (виробництво інкубаційних яєць птиці бройлерів) та ДП «Чайка» (виробництво молока).  

13:43 02.08.2016

«Барви України» на «Лесиних джерелах»

Традиційно щороку, наприкінці липня, славне місто Новоград-Волинський збирає гостей зі всієї України та зарубіжжя, аби разом, у дружньому колі зустріти Міжнародне літературно-мистецьке свято «Лесині джерела». Народний ансамбль пісні «Барви України» стали вже бажаними гостями та учасниками Міжнародного свята. Вже чимало років поспіль вони їдуть сюди, на Житомирщину, вклонитися землі, що народила геніальну поетесу Лесю Українку, подивувати своїм пісенним талантом, самим насолодитися неперевершеним і кожного разу новим дійством. Здається для наших артистів не буває в світі ніяких перешкод. Разом зі своїми керівниками-натхненниками заслуженими працівниками культури України Жанною та Юрієм Бурчаками вони вирушили в дорогу. Нажаль трохи з транспортом не пощастило. Тому довелося долати кілометри на електричці. Костюми, інструменти - в руках, а в душі -  величезне бажання знову ступити на урочисту сцену і заспівати, вкотре возвеличити в пісні нашу Бориспільщину. Пісня має крила, має душу та не має часу. І ось вже звучить «Краю бориспільський» місцевих знаних авторів Миколи Боровка та Юрія Бурчака, або ж «Два кольори» Дмитра Павличка та  Олександра Білаша…

13:27 02.08.2016

Екологічна комісія облради погодила клопотання щодо надання спеціального дозволу на користування надрами

Під час засідання комісії з питань екології, природокористування, ліквідації наслідків аварії на ЧАЄС та інших надзвичайних ситуацій, депутати розглянули клопотання щодо надання спеціального дозволу на користування надрами Вишгородському міському комунальному підприємству «Водоканал», Публічному акціонерному товариству «Яготинський маслозавод» Товариству з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями «ХЕНКЕЛЬ БАУТЕК (Україна)». 

20:43 01.08.2016

«Любарчанка» повернулася з перемогою

Аматорський ансамбль «Любарчанка» здобув найвищу нагороду Всеукраїнського конкурсу автентичного співу «Животоки», що проходив 25 липня на Житомирщині.

20:37 01.08.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано