A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Розпочалося голосування за перейменування Аеропорту «Бориспіль»

Голосування за нове ім’я для Міжнародного аеропорту «Бориспіль» розпочалося 29 червня і триватиме до 15 липня. Обирають українці з п’яти варіантів імен: Казимир Малевич, Олег Антонов, Павло Чубинський, Іван Мазепа, Ігор Сікорський. Також передбачено відповідь «залишити без змін».

17:47 05.07.2016

Не лише відпочивали, а й творили добро

Населеним пунктам Кучаківської сільської ради не звикати до епітетів на кшталт «село милосердя». Так колись влучно висловився Анатолій Полянський про місцевих селян, які допомагали пораненим бійцям під час Великої Вітчизняної війни.

17:43 05.07.2016

НА ПЕРЕМОГУ ЗІЙШЛОСЯ ПІВСЕЛА

Уселі Старе відзначали не лише Трійцю. З ініціативи депутата сільської ради Віталія Мартинюка відбулося свято вулиці Перемоги. Готуючи сценарій, депутат виконав титанічну роботу: через архіви сільської ради переписав усіх, хто відійшов у вічність з 1980 року і до сьогодні, згадавши їх добрим словом під час 10-хвилинної панахиди. Наведено статистичну картину і сучасності: нині на вулиці проживає 134 жінки, 114 чоловіків, з яких старожилів – 8, пенсіонерів – 29, дітей від 6 до 18 років – 31.

17:33 05.07.2016

Німеччина надалі буде підтримувати ініціативи України по створенню і впровадженню Фонду енергоефективності

Такі результати робочого візиту Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка до Федеративної Республіки Німеччина.

16:53 05.07.2016

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ АЕРОПОРТУ СТАРТУЄ 29 ЧЕРВНЯ

Голосування за нове ім’я для Міжнародного аеропорту «Бориспіль» розпочнеться 29 червня і триватиме до 15 липня. Обиратимуть українці з п’яти варіантів імен: Казимир Малевич, Олег Антонов, Павло Чубинський, Іван Мазепа, Ігор Сікорський. Також передбачено відповідь «залишити без змін».

16:51 05.07.2016

«ПРИЙШЛА Я В ГОСТІ ДО РОНДЕЛЯ…»

«Біда та й годі! Нічого не можу писати, крім ронделів!». Саме так поетеса із Сошникова Марія Фоміна окреслила свій творчий доробок після першого Міжнародного фестивалю ронделів, який відбувся у нашому місті 14-16 травня 2015 року. Понад 60 тринадцятирядкових віршів стали поштовхом до випуску збірки. І ось 10 червня у відділі краєзнавчого музею «Сучасний Бориспіль» рідні, друзі та літератори міста зібралися на презентації книги «Згорають дні без полум’я і диму». Вона побачила світ за сприяння Асоціації поетів-ронделістів України у Білій Церкві (ТОВ «Білоцерківдрук»).

16:50 05.07.2016

ЧЕРЕЗ СПЕКУ І ЗАГРОЗУ ПОЖЕЖ ЗАКЛИКАЮТЬ НЕ ХОДИТИ ДО ЛІСУ

У зв’язку з високою температурою повітря ДП «Бориспільське лісове господарство» переконливо просить жителів Бориспільщини та приїжджих відпочивальників обмежити відвідування соснових насаджень, а також не розводити вогнищ в лісі та на території баз відпочинку, не палити стерню біля лісу, траву в полезахисних смугах, утриматися від заїзду автотранспортом у лісову зону на відпочинок.

16:45 05.07.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано