A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

До уваги платників податків

Бориспільське відділення Броварської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області повідомляє, що в зв’язку з реорганізацією деяких територіальних органів фіскальної служби, з 3-го жовтня 2016 року  відкрито нові рахунки для сплати ЄСВ (єдиного соціального внеску). Реквізити для сплати розміщені в центрах обслуговування платників податків Бориспільського відділення та на офіційному веб-порталі ДФС.  

13:01 06.10.2016

Бібліотекарі району відзначили професійне свято в Процеві

30 вересня на базі Процівської сільської бібліотека відбувся районний семінар для бібліотечних працівників «Інноваційні моделі діяльності бібліотек: теорія і практика». Основною метою семінару було представлення інноваційного методу роботи бібліотеки у сфері здорового способу життя. Учасники семінару мали змогу познайомитися із членами, створеного на базі бібліотеки, жіночого клубу «Woman’s club». Надзвичайно цікава розповідь бібліотекаря Процівської сільської бібліотеки Надії Усенко викликала жвавий інтерес. Увазі присутнім було представлено різні види оздоровчих методик: пілатес, боді –флекс, медитація, йога, дихальна методика тощо. Учасники семінару і самі мали змогу навчитися піклуватися про своє тіло та взяти участь у тренуванні. Під час урочистостей від імені Бориспільської райдержадміністрації та Бориспільської районної ради за вагомі результати у роботі протягом 2016 року в.о. начальника відділу культури Катерина Паламарчук вручила нагороди. Почесні грамоти отримали: Шмаюн Валентина Петрівна – бібліотекар Пролісківської сільської бібліотеки; Соловйова Людмила Василівна – бібліотекар Щасливської сільської бібліотеки; Усенко Надія Олексіївна – бібліотекар Процівської сільської бібліотеки; Сіренко Марія Михайлівна – бібліотекар Гірської сільської бібліотеки. Гостинна Процівська земля щедро вітала учасників семінару піснями, що подарували учасники самодіяльності Процівського сільського клубу під керівництвом Тетяни та Олександра Лузанів, Людмили та Василя Лященків. Щиро дякуємо за привітання та отриману насолоду. За матеріалами відділу культури РДА  

13:38 04.10.2016

На Київщині припинено розповсюдження "елітного"фальсифікату

Працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Київській області спільно із співробітниками Броварської місцевої прокуратури у м. Бровари Київської області виявлено та припинено підпільне виробництво елітних алкогольних напоїв. На готову продукцію клеїлись підроблені акцизні марки Російської Федерації та України, яка в подальшому розливалась в «бег-ін-бокси» і скляну тару. Дана продукція з використанням розгалуженої мережі інтернет-сайтів реалізовувалась на території Київської області та інших регіонах України.

13:33 04.10.2016

Бориспільська ЦРЛ інформує: новини за тиждень

З 26 вересня по 3 жовтня у Бориспільській ЦРЛ було проліковано 257 чоловіки, з них 103 – сільські жителі.  Проведено 36 операцій. Звернулося за допомогою  на травмпункт 155 особи. За тиждень у пологовому відділенні народилося 18 дітей: 11 дівчаток та 7 хлопчиків. Станом на 03.10.2016 року в лікарні перебуває 349 хворих, серед них 156 – сільські жителі.  

13:28 04.10.2016

Шановні, дорогі освітяни району!

У цей гарний осінні день хочу привітати усіх вас з професійним святом! Ваша професія – найблагородніша серед інших, вона об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і навіть самопожертви. В умовах суперечливого сьогодення вам все вдається. Радує те, що, незважаючи ні на що, свій обов’язок ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь головним світочем у житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

11:54 30.09.2016

У районі відзначили учительське свято

Учительське свято зібрало освітянську еліту Бориспільщини у великій залі районної ради напередодні вихідних. Розділити подію прийшли керівники району – голова РДА Дмитро Воронін, заступник голови райради Іван Недогибченко, працівники відділу освіти райдержадміністрації, навчальних закладів району. Зала стоячи вітала людину цілої епохи, яка присвятила себе не лише вихованню дітей, а й педагогів – Почесного громадянина Бориспільського району Михайла Корніяку. Саме з нього і почали церемонію нагородження кращих освітян: з нагоди 80-річчя від дня народження та вагомий внесок у становлення та розвиток національної педагогіки Михайла Яковича нагородили «Медаллю «Микола Пирогов – попечитель Київського навчального округу».

11:51 30.09.2016

ЮРІЙ ЙОВБАК: «РЕФОРМА ОСВІТИ НЕМОЖЛИВА БЕЗ ВИСОКОЇ ЗАРПЛАТИ ВЧИТЕЛЯ»

Асфальтовані дороги зі свіжою розміткою і новими зупинками, тротуари, озеленення, заможні приватні садиби, будівництво багатоквартирних  комплексів – доглянуто і по-багатому виглядає село Щасливе Бориспільського району. У центрі за парком – велика будівля  Щасливського навчально-виховного комплексу, в розпорядженні якого сучасний великий стадіон, бігові доріжки, поряд будуються тенісні корти. У класах – ремонт, комп’ютери, мультимедіа. Чим не Європа? НВК традиційно є гордістю освітньої системи району і Київщини. Порівняю школу з модним поняттям «опорна» (хоча так не є офіційно), бо в НВК навчаються діти не лише із сусідніх сіл, а й з Борисполя та Києва, їдуть сюди за високим рівнем знань і позакласною освітою. Тут сформовано класи з дітей переселенців, де понад 100 учнів (8, 9, 10 кл). У школі діє чотири музеї.

17:48 29.09.2016

День села Старе: грамоти, подарунки, куліш та народні артисти

24 вересня старинці відзначали День села. Дату святкування обрано не випадково: саме наприкінці вересня 1943 року села Бориспільщини, у тому числі й Старе, було визволено від нацистських окупантів. Хоча офіційною датою утворення вважається той же 1943-ий, існують й інші відомості. Так, за даними вільної Інтернет-енциклопедії «Вікіпедія», Старе засноване набагато раніше – далекого 1455 року. Тоді воно називалося «городище Старе». Тобто цьогоріч йому виповнився 561 рік.

17:37 29.09.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано