A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Банківські відсотки жителів Київщини збагатили державний бюджет на суму понад 31 млн. гривень

Дата: 07.11.2016 12:58
Кількість переглядів: 540

Завдяки дії норм Податкового кодексу України, проценти за банківськими депозитами оподатковуються  за ставкою 18%.Прогнозний показник надходжень до бюджету від банківських відсотків мешканців Київщини перевищений майже на 6%, що складає 1,7 млн. гривень.

Найбільші суми перерахували банківські та кредитні установи м. Біла Церква – майже 5 млн. грн., м. Бровари - 3,9 млн.грн., понад 2,5 млн.грн. по м. Фастів та Києво - Святошинському району, більше 2 млн. грн. по м. Ірпінь та Вишгородському району.

Нагадаємо, згідно з Податковим кодексом України податкові агенти – банки, кредитні спілки, які нараховують доходи у вигляді відсотків, у податковому розрахунку відображають загальну суму нарахованих доходів та загальну суму утриманого з них податку.

У податковому розрахунку не зазначається інформація про суми окремого банківського вкладного, депозитного або поточного рахунку, вкладу (депозиту) члена кредитної спілки у кредитній спілці, суми нарахованих відсотків, а також відомості про фізичну особу – платника податку.

Броварська ОДПІ

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано