A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Державні нагороди нашим захисникам

Двоє наших земляків отримали нагороди за сумлінну військову службу: Андрій Гайдук з Процева нагороджений  орденом «За мужність» III ступеня та Володимир Руденко з Кийлова отримав медаль «Захиснику Вітчизни».Удостоєний ордена «За мужність» III ступеня (посмертно)  вороньківець Василь Клименко. Отримати нагороду до райцентру приїхали дружина загиблого Тетяна та його 13-річний син Данило.

11:02 08.11.2016

Пільга чи субсидія: що обрати?

Ірина Пушкар, в. о. начальника управління соцзахисту населення РДА, на апаратній нараді доповіла про стан призначення субсидій населенню району в опалювальний період 2016-2017 років. Вона підкреслила, що на обліку в управлінні перебуває 11222 сім’ї –отримувачі субсидій, в тому числі 327 сімей – на тверде паливо та скраплений газ. Середній розмір призначеної субсидії на житлово-комунальні послуги склав- 2025 грн  80 коп, на тверде паливо та скраплений газ- 1570 грн 10 коп.

13:19 07.11.2016

Банківські відсотки жителів Київщини збагатили державний бюджет на суму понад 31 млн. гривень

Завдяки дії норм Податкового кодексу України, проценти за банківськими депозитами оподатковуються  за ставкою 18%.Прогнозний показник надходжень до бюджету від банківських відсотків мешканців Київщини перевищений майже на 6%, що складає 1,7 млн. гривень.

12:58 07.11.2016

Місцеві бюджети Київщини отримали 26,3 млн. грн. плати за алкогольні та тютюнові ліцензії

В Київській області роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами здійснюють 2213 суб‘єктів господарювання. Ними отримано 9537 ліцензій на право здійснювати торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами, з них на роздрібну торгівлю алкогольними напоями – 5411, на роздрібну торгівлі тютюновими виробами – 4126. Кількість виданих ліцензій з початку року зросла на 10% в порівнянні з минулим роком.

13:13 03.11.2016

Рогозівські школярі передали подарунки воїнам

Днями учні Рогозівської загальноосвітньої школи I-III ступенів зібрали та передали подарунки українським військовослужбовцям в зону Антитерористичної операції. Це консервація, овочі, чай, солодощі та інші продукти, зібрані спільними зусиллями із громадою села.  

12:56 03.11.2016

Майданчик силових тринажерів у Воронькові

Одного осіннього ранку вороньківська дітлашня помітила, що в сільському парку з'явилися нові поки що не зрозумілі для них предмети. Яскраві, в національних жовто-блакитних тонах притягували і манили їх до себе. Яке ж було здивування у дітей, що в їхньому селі з'явились сучасні, професійні, красиві силові тренажери. Тепер не потрібно їхати в велике місто, щоб дитина змогла все це спробувати і полюбити місце свого проживання.

12:50 03.11.2016

Волейболістки Бориспільщини — перші в області

Волейболістки Бориспільського району здобули перемогу на Спартакіаді в смт Немішаєве Київської області. З перемогами повернулась жіноча волейбольна команда району з фінальних змагань спартакіади Київської області на «Кращу організацію фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в районі у 2016 році», яка відбулась 29 жовтня 2016 року. Нашим спортсменам не було рівних на спортивному майданчику смт. Немішаєве, де проходила Спартакіада. Вони здобули перемоги над своїми суперниками з Вишгородського, Миронівського, Переяслав-Хмельницького та Тетіївського районів. В нагороду команди отримали кубки і дипломи. У жінок ця перемога третя поспіль.  

13:03 02.11.2016

У Сошникові розмалювали зупинки

Cошниківські зупинки ожили. Від старих бетонних стін і сліду не лишилося. Тепер кожна з них, а їх налічується в селі аж шість, милують око і односельців, і гостей села.  І хоча  збудовані вони були давненько, та художниця Ірина Солодка (по-дівочому Голіяд), подарувала їм нове життя. Такий подарунок для своєї громади  ініціював  Сошниківський сільський голова Олександр Іщенко. Неймовірні соковиті пейзажі дарують настрій, і нагадують кожному, що найсокровенніше – це батьківщина. І люблять її не за те, що велика, а за те, що вона одна…

12:58 01.11.2016

Гнідинському "Велесу" - браво!

24 жовтня 2016 року у Київському обласному академічному музико-драматичному театрі імені П.К.Саксаганського (м. Біла Церква) проходив обласний фестиваль- огляд дитячих театральних колективів «Театральні обрії». Вперше за свою двадцятирічну історію учнівський театр «Велес» Гнідинської школи потрапив на обласний етап, представляючи Бориспільський районний будинок дитячої та юнацької творчості. Ми отримали нагороду за кращий акторський ансамбль. Юні гнідинські актори презентували ситуативну комедію Анни Богачової «Пригоди однієї валізи». Керівник театру – Вікторія Василівна Архипчук, яка лише один рік працює з учнями, радіє за результати спільної роботи. Браво!  

12:23 31.10.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано