A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

«АТЛАНТ» відтепер забезпечуватиме громадську безпеку, охорону правопорядку та громадський порядок

У с. Гора почали працювати представники «Групи компаній «АТЛАНТ», на яких покладено задачу забезпечення громадської безпеки, охорони правопорядку та громадського порядку.  

13:42 13.10.2016

Призовники зобов'язані з'явитися у військкомат навіть без повістки — Міноборони

Громадяни призовного віку зобов'язані з'явитися до призовної дільниці в десятиденний строк з дня початку відповідного чергового призову, навіть у тому випадку, якщо вони не отримували повістку.

13:32 13.10.2016

Вік перемогам - не завада!

З метою залучення учнівської молоді до науково-дослідницької роботи, протягом березня – червня 2016 року Київським обласним комунальним позашкільним навчальним закладом «Мала академія наук учнівської молоді» було проведено I відбірковий (заочний) етап Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів.

09:51 11.10.2016

Відбувся конкурс на посаду голови КОДА

У приміщенні Національного агентства України з питань державної служби відбувся конкурс по саду голови Київської обласної державної адміністрації. Усі претенденти пройшли тестування та співбесіду. Вже завтра оголосять ім’я переможця, якого Управління рекомендуватиме Президенту України на посаду голови Київської ОДА.

09:23 11.10.2016

Київська обласна рада повторно розгляне питання готовності регіону до зимового періоду

Відповідне рішення прийняли депутати Київської обласної ради на засіданні позачергової десятої сесії облради після заслуховування інформації виконуючого обов’язки голови Київської облдержадміністрації Льва Парцхаладзе та керівників департаментів ОДА.

12:26 07.10.2016

ВОНИ ПОВАЖАЮТЬ СТАРІСТЬ

Турбота про громадян похилого віку необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.

12:18 07.10.2016

В пункті пропуску «Бориспіль» припинено кілька одночасних спроб незаконного ввезення червоної ікри та риби

Відразу три спроби незаконного переміщення одним авіарейсом через митний кордон України в пункті пропуску «Бориспіль» ікри та риби зафіксовано працівниками Управління боротьби з митним правопорушенням Київської митниці ДФС.

13:16 06.10.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано