A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

дороги Бориспільського району відремонтовані на суму близько 10 мільйонів гривень.

Дата: 09.11.2016 20:37
Кількість переглядів: 663

За даними ПрАТ «Коммунтранс», ямковий ремонт виконується на автомобільних дорогах М03-Любарці-Старе (в межах с. Старе) та Вороньків-Головурів-Сошників (в межах с. Вороньків та с. Сошників).

Погоджено влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону на автодорозі Бориспіль-Березань-Яготин (близько 1500 м) та на автодорозі Вороньків-Головурів-Сошників (близько 800 м). Ці роботи розпочаті та будуть завершені найближчим часом.

Нанесено осьову горизонтальну розмітку на дорозі Київ-Ревне-Рогозів. За сприятливих погодних умов роботи буде продовжено на дорозі М01-Рудня-Гоголів-Бориспіль та на дорозі Бориспіль-Березань-Яготин.

В рамках підготовки ПрАТ «Коммунтранс» до зимового періоду 2016-2017 рр проінспектований стан дорожньої техніки. Працівники переобладнали додатково 4 машини для розподілення протиожеледної суміші. В цілому кількість спеціалізованої техники для зимового утримання доріг складає:

  • машини для розподілення ПОС – 12 одиниць;
  • автогрейдери – 2 одиниці;
  • навантажувальна техніка – 2 одиниці;
  • бульдозери -2 од;

Для оперативного реагування на погіршення погодніх умов заключено договір з ДП «Київське обласне дорожнє управління» про можливість використання виробничих баз філії Київське ДЕУ для розміщення та завантаження протиожеледних матеріалів.

Заготовлено близько 6 тис тонн піску та 600 тонн солі, що складає 60 % від потреби, відповідно доручення Укравтодору № 207-ОД від 27.07.2016 року. Працівників забезпечено теплим одягом.

Складено графік цілодобового чергування дорожньої техніки та відповідальних інженерно-технічних працівників, який буде надіслано сільським радам після погодження Служби автомобільних доріг у київській області.

ПрАТ «Коммунтранс» намагається дотримуватись договірних зобов'язань та виконує роботи за рахунок власних обігових коштів, щоденно погоджуючи з Замовником додаткове фінансування та обсяги робіт для забезпечення безпеки дорожнього руху та недопущення зупинки ремонтних робіт на автомобільних дорогах району. Річний план фінансування розрахований на основі «Методики визначення обсягу фінансування будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг» склав 30,296 млн, грн. на 2 райони: Бориспільський та Броварський. На сьогоднішній день Замовником погоджено використання зазначених коштів в повному розмірі, без обмежень річних лімітів.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано