A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

4 грудня у Любарцях обиратимуть нового сільського голову

Дата: 02.12.2016 09:45
Кількість переглядів: 501

У першу неділю грудня жителі Любарець і Тарасівки обиратимуть нового сільського голову. Право голосу, за попередніми даними, мають 1669 осіб. Неофіційні результати очікують уже в неділю ввечері. Офіційно ж ім’я новообраного сільського голови озвучать 5 грудня. Щоправда, у свої права сільський голова вступить лише після проведення сесії та складання присяги.

 

 

 

Виборчий процес організовано, влада – не втручається

Як повідомив заступник голови Бориспільської районної ради Іван Недогибченко, виборчий процес у Любарцях організовано, дільниці – сформовано.

«Є шість кандидатів, люди зроблять свій вибір 4 грудня. Контролюватимуть процес офіційні спостерігачі. Влада – не втручається», — наголосив І. Недогибченко.

У Бориспільській районній раді сподіваються, що новообраний Любарецький сільський голова, перш за все, буде патріотом свого села.

«Це має бути людина з певним життєвим та управлінським досвідом. Очолювати громаду не так вже й легко, адже кожен чекає від сільського голови дій на поліпшення стану справ як у соціальній, та і бюджетній сфері. Тим паче, на часі об’єднання громад», — додав І. Недогибченко.


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування