A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Гнідинська «Веселка» знову відчинить двері

Дата: 29.11.2016 12:44
Кількість переглядів: 583

Гнідинський ДНЗ «Веселка» відновить свою роботу 5 грудня і 123 дошкільнят поспішать на новосілля. Так принаймні пообіцяв забудовник  — керівник ПП «Витязь» Микола Мороз. Проінспектувати виконання робіт до Гнідина приїхали голова райради Владислав Байчас і керуючий справами райради, районний депутат Антон Мотрич. За словами завідуючої Валентини Давидової, якістю роботи чи не щодня переймається Гнідинський сільський голова Олександр Лазаренко.

Нагадаємо, дитячий навчальний заклад призупинив свою роботу в липні у зв’язку з добудовою двох вхідних груп та поточного ремонту вже функціонуючого приміщення. На поточний ремонт дитсадка, який побудовано ще 1978 року, з районного бюджету виділено 82 тис. грн: замінено каналізаційні труби, санвузли, повністю оновлено їдальню, косметичний ремонт проведено в групах. Роботи з добудови мають завершитися до кінця року. 4 млн грн – кошти сільського і районного бюджетів — повинні бути освоєні вчасно і якісно. Там принаймні планують, оскільки будівництво трохи не вкладається в норми. Зрозуміло, не лише з вини забудовників, існує ще чимало факторів: погодні умови, фінансування тощо.

ПП «Витязь» проводить ремонти і в Ревнівській школі. Дообладнують їдальню, спортивну залу. «Можливо, аби забудовник мав менше об’єктів, то й справи йшли швидше, а оскільки таких об’єктів у ПП «Витязь» аж вісім, то, зрозуміло, ремонтні роботи йдуть не так швидко, як хотілося б», — зауважує директорка Ревнівської ЗОШ Валентина Білощицька. Владислав Байчас пообіцяв тримати на чіткому контролі розпочату справу.

Очільник району має намір  об’їхати всі населені пункти, перевірити, на якому рівні освоюються бюджетні  кошти, адже до кінця року залишився лише місяць.






 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано