A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Дорогих дітей, шановних учителів і батьків вітаємо з чудовим і водночас хвилюючим святом — Днем Знань!

Дата: 31.08.2016 12:05
Кількість переглядів: 673

Знову ранок  вересневого дня наповниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці наших сіл розквітнуть від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Це Бориспільщина зустрічає День знань — справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності, свято сімейне і водночас державне, національне. Особливо урочистим цей день стане для 782 першокласників, перед якими відкриваються двері у дивовижний світ знань.

Від кожного нового навчального року ми чекаємо дуже багато. Особливу надію покладаємо на вчительство, чиєму досвіду, турботі, мудрості та професіоналізму довірено найголовніше — майбутнє нашої незалежної України. У районі багато робиться для розвитку освіти, ще більше роботи попереду — це й реформа в програмах навчання, і відкриття опорної школи, поліпшення матеріально-технічної бази освітніх закладів, підняття престижу вчителя. Земля Бориспільщини багата на здібну, обдаровану молодь, її талановитих наставників та вчителів, їх неоціненну роботу розуму й серця. Щиро дякуємо вам, дорогі наші вчителі, — ми завжди залишаємося вашими учнями.

Віримо у невичерпний інтелектуальний потенціал бориспільської юні, їхню нестримну творчу енергію та здатність змінити країну. Нехай же не забракне всім нам енергії і цілеспрямованості у цій святій справі. Бажаємо всім здоров’я, миру та нових звершень. У добру, плідну і щасливу путь!

З повагою

Голова Бориспільської районної держадміністрації

Дмитро ВОРОНІН

Голова Бориспільської районної ради

Владислав БАЙЧАС


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано