A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

У районі відзначили День Збройних Сил України та День місцевого самоврядування

6 грудня у районній залі відзначили День Збройних Сил України та День місцевого самоврядування. Сьогодні ці свята, як ніколи переплелися воєдино, як вияв прагнень до миру та злагоди. На урочистості були запрошені представники органів місцевого самоврядування, військових частин, Бориспільського ОМВК. Церемонію нагородження провели Владислав Байчас, голова районної ради, його заступник Іван Недогибченко, перший заступник голови РДА Руслан Садовський та заступник голови райдержадміністрації Сергій Білецький.  Керівники району привітали  героїв сьогодення і тих, хто долаючи всі перепони, щиро допомагає їм у службі.

11:29 07.12.2018

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування - державним святом, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту демократичного суспільства, бо ж без місцевого самоврядування неможливо уявити собі демократичну, незалежну державу. Саме його органи забезпечують реальну участь людей у розв'язані життєвоважливих проблем, налагоджують зв'язки між громадянами та їх об'єднаннями, створюють умови для безконфліктної реалізації суспільних та приватних інтересів. Державна влада ніколи не стане ефективною, якщо не буде оптимально організованою на місцях.

14:51 06.12.2018

Відбудеться позачергова сесія районної ради

6 грудня 2018 року об 11-й годині у великій залі засідань відбудеться позачергова 26 сесія районної ради VІІ скликання. На розгляд сесії  запропонований  такий порядок денний:

15:56 05.12.2018

Дорогі земляки! Шановні українці! Сердечно вітаємо вас з Міжнародним Днем волонтера та Днем Збройних Сил України!

Патріотизм, солідарність, взаємодопомога мільйонів українців під час Революції Гідності та російської агресії на Сході нашої держави, дали поштовх формуванню потужної української армії.

15:51 05.12.2018

На Бориспільщині розпочинається цикл масштабних зборових заходів з резервістами та військовозобов’язаними – Бориспільський ОМВК

Введення правового режиму воєнного стану, згідно з чинним законодавством, передбачає уточнення завдань Збройних Сил України та, зокрема, Сил територіальної оборони. Однією із складових підготовки Збройних Сил України до відсічі збройної агресії є підготовка людських резервів.

13:33 04.12.2018

ПІД ГОЛОВУВАННЯМ ОЛЕКСАНДРА ТЕРЕЩУКА ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ РАДИ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У приміщенні НУБіП під головуванням очільника Київської області пройшло засідання ради регіонального розвитку. В заході взяли участь представники всіх структурних підрозділів Київської ОДА, голови районних державних адміністрацій та об’єднаних територіальних громад. Зокрема Бориспільський район представляли Руслан Садовський, перший заступник голови Бориспільської РДА, Іван Недогибченко, заступник голови райради, сільські голови.

10:54 04.12.2018

НЕ БАЙДУЖІ ДО МИНУЛОГО І ДНЯ ЗАВТРАШНЬОГО. Стартувала плідна наукова робота з дослідження багатьох краєзнавчих аспектів рідної Бориспільщини.

Цьогоріч район відзначає знаменну дату – 95 років від дня створення. Впродовж року  відбуваються заходи, на яких представляють здобутки Бориспільщини, вшановують людей, які примножують славу рідної землі. Заключним етапом святкування стала ще одна знакова подія – І Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми розвитку краєзнавства на Бориспільщині: традиції національної культури та формування етносвідомості». Таке новаторство підтримали науковці Національного педуніверситету імені М.П. Драгоманова та Академії адвокатури України. Організаторами виступили Бориспільська РДА та Бориспільська районна рада, управління гуманітарного розвитку РДА, ОНЗ «Вороньківський НВК», Міжнародний освітній фонд імені Ярослава Мудрого, Іванківський народний краєзнавчий музей та ПП «Медіа-центр «ТС». Звичайно, за всіма загальними назвами стоять люди, які довгий час працювали, аби відбувся такий об’єднуючий крок у напрямі краєзнавчої роботи : член Національних спілок письменників та краєзнавців України, Наукового товариства ім. Шевченка Володимир Литвин та радник голови районної ради Ольга Малишевська.

11:25 29.11.2018

ГЛАВА ДЕРЖАВИ: ВОЄННИЙ СТАН БУДЕ ЗАПРОВАДЖЕНИЙ ЛИШЕ У ДЕКІЛЬКОХ ОБЛАСТЯХ

Президент Петро Порошенко наголошує, що воєнний стан буде введений у декількох областях, лише у випадку наземної операції регулярних військ Росії за межами операції Об’єднаних сил і за межами незаконно анексованого Криму.

13:49 27.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано