A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

ВЕЛИКЕ СВЯТО ПАМ’ЯТІ ПОЕТА

Свята бувають різними – велелюдними, яскравими або ж скромними, непомітними. Є пишні, що тішать око розкішшю феєрверків, а є тихі, негучні, але такі, що відкладаються у душі назавжди. До останніх можна віднести відзначення 80-річного ювілею відомого поета-шістдесятника і колишнього трудовославця Бориса Мамайсура. Воно відбулося у  вересні в селі Вороньків у шкільній музейній кімнаті. Поет ще міг би бути разом з нами, та, як часто буває, життєва ріка рано відносить у небуття кращих.

11:43 28.09.2018

З колегії РДА. ПРО ПІДГОТОВКУ ДО ЗИМИ ТА СТАВКУ ОПОДАТКУВАННЯ ЛІСОВИХ ЗЕМЕЛЬ

РЕМОНТ ОБ’ЄКТІВ СОЦСФЕРИ ЗАВЕРШИТИ У ВИЗНАЧЕНІ СТРОКИ І ЯКІСНО. На черговому засіданні колегії РДА головним питанням порядку денного було підготовка об’єктів соціальної сфери та житлового фонду до опалювального сезону.

11:43 27.09.2018

День села Старе: урочистості вкотре зріднили-згуртували односельців

Немов замовили старинці погоду на День села. Добрим людям погода догодила: «столиця» дитинства щедро купалася в бабиному літі. Село прибралося до свята: при в’їзді з’явився найбільший в районі банер з картою Старого, тепер гостям не треба довго шукати місце призначення – всі вулиці, як на долоні. Біля Скверу Монумента Матері – нова огорожа. Вже звідси віє святістю й урочистістю. Дух свята тут присутній в усьому, і так має бути. Ми маємо шанувати землю, на якій живемо, і людей, які славлять цю землю працею, піснею, словом…

11:34 27.09.2018

Геннадій Зубко розповів, за рахунок чого можуть збільшитися місцеві бюджети

Незалежно від місця юридичної реєстрації підприємств або його структурних підрозділів податок з доходів фізичних осіб має сплачуватися за фактичним місцем роботи – в місцеві бюджети громад. Це є наше спільне рішення з Асоціацією міст України, яке ми будемо підтримувати на рівні Уряду. Про це сказав Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко під час форуму представників місцевого самоврядування «День діалогу з владою» у Тернополі.

14:39 25.09.2018

Відбувся чемпіонат Київської області з боксу

20-22 вересня в м.Бориспіль відбувся чемпіонат Київської області з боксу, серед юнаків 2005-06 р.н. Кольори Бориспільського району захищали сім боксерів з с.Щасливе:Ілья Пархоменко-2м,Деревянко Ігор-2м,Влад Михайлов-2м,Кирил Ковальов-1м,Галушка Максим-1м,Бородій Денис-1м.  Висловлюємо слова подяки директору районної КДЮСШ Яцюта Г.В., начальнику управління гуманітарного розвитку Бориспільської РДА Миколі Каськіву, директору Щасливського НВК Юрію Йовбаку та президенту с.к.Олімп Андрію Риженкову. Саме завдяки їм, ми маємо сучасний спортивний інвентар, можливість займатись в чудовому залі, та виїзджати на змагання!

14:29 25.09.2018

Прокурор області проведе особистий прийом громадян

24 вересня 2018 року з 11.00 по 13.00  в приміщенні Бориспільської місцевої прокуратури за адресою: м. Бориспіль, вул. Героїв Небесної Сотні, 21, особистий прийом громадян проведе прокурор Київської області, державний радник юстиції 3-го класу Киричук Максим Юрійович.

09:41 24.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано