A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

На Бориспільщині розпочинається цикл масштабних зборових заходів з резервістами та військовозобов’язаними – Бориспільський ОМВК

Дата: 04.12.2018 13:33
Кількість переглядів: 431

Введення правового режиму воєнного стану, згідно з чинним законодавством, передбачає уточнення завдань Збройних Сил України та, зокрема, Сил територіальної оборони. Однією із складових підготовки Збройних Сил України до відсічі збройної агресії є підготовка людських резервів.

З цією метою 3 грудня 2018 року розпочинається цикл масштабних зборових заходів з резервістами та військовозобов’язаними.

Зокрема, будуть проведені збори, як у складі бригад (до 15 діб), так і у складі навчальних центрів (до 20 діб). Зборові заходи передбачається завершити до початку новорічних свят.

Водночас заходи мобілізації проводитимуться лише у випадку відкритої агресії. Тобто у випадку відкритої агресії до Збройних Сил України призиватимуться не лише ті особи, які перебувають на зборах, а й усі резервісти та військовозобов’язані, які приписані до комплектування Збройних Сил України.

Крім того, як і передбачено Стратегічним замислом застосування Збройних Сил України, зараз у визначених областях України тривають організаційні заходи створення Територіальної оборони та непорушних запасів.

В областях, в яких запроваджено воєнний стан, планується проведення масових зборів з військовозобов’язаними територіальної оборони тривалістю до 10 діб. В цей період з метою підготовки до захисту областей буде проведено бойове злагодження бригад та батальйонів Територіальної оборони.

Інформація Бориспільського об’єднаного міського військового комісаріату  


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано