A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

ІІІ ОБЛАСНИЙ ФЕСТИВАЛЬ РІЗДВЯНИХ ОБРЯДОДІЙСТВ «НОВА РАДІСТЬ»

11 січня за ініціативи управління культури національностей та релігій Київської ОДА, КЗ КОР «Київський обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи» та за підтримки управління культури, молоді та спорту Бориспільської міської ради відбувся традиційний ІІІ Обласний фестиваль Різдвяних обрядодійств «Нова радість» у Бориспільському міському будинку культури.

12:36 15.01.2019

Бориспіль готується до приїзду Президента України

16 січня до Борисполя приїздить Президент України Петро Порошенко. Глава держави завітає на День відкритих дверей Бориспільського академічного ліцею. Далі о 12:00 у Свято-Миколаївському храмі розпочнеться подячний молебень з нагоди отримання Томосу. Молебень відбудеться також за участі Президента та Митрополита Київського і всієї України Епіфанія.

10:18 15.01.2019

«Барви України» щедрували, посівали, щастя й радості бажали

Українські традиції свято береже наш народ. У день святого Василя щедрівники -  учасники народного ансамблю «Барви України» - щедро засіяли зерном районну раду та райдержадміністрацію. Гостей зустрічали керівники району -  Владислав Байчас, голова райради, та Олександр Туренко, голова РДА, їх заступники. Бажані співочі гості бажали господарям, їх родинам, усій громаді  щастя, миру, добра та достатку. Щирі посмішки, теплі слова подяки, щедрі дарунки були нагородою за святковий настрій, адже за народними повір’ями те, що побажають щедрувальники, обов`язково має здійснитись у прийдешньому році.

10:54 14.01.2019

МОЗ: Захистити від кору може лише вакцинація

З 28 грудня 2018 по 3 січня 2019 на кір в Україні захворіли вже 2 305 людей — 966 дорослих та 1 339 дітей, про що свідчать оперативні дані Центру громадського здоров’я МОЗ України. Зупинити поширення хвороби може лише вакцинація.

10:29 09.01.2019

ДО УВАГИ ВОДІЇВ!

Рішенням Київської міської ради від 22.05.2013 №340/9397 «Про деякі заходи щодо впровадження руху вантажних автомобілів у м. Києві» обмежено в’їзд вантажних автомобілів у м. Києві» обмежено в’їзд вантажних автомобілів з дозволеною максимальною масою понад 4,5 тони в межах міста Києва з 07.00 до 20.00 та передбачено можливість виїзду автомобілів, які перевозять вантажі у міжнародному сполученні, з 10.00 до 17.00 за наявності у водіїв міжнародної автомобільної накладної «CMR» або книжки міжнародних дорожніх перевезень та обладнання автопоїздів знаком «TIR».

10:04 09.01.2019

Дорогі земляки! Шановна громадо Бориспільщини!

Напередодні Нового 2019 року ми традиційно підбиваємо підсумки року, що минає. Він був сповненим надій і тривог, втрат та здобутків,  перемог та компромісів. Найголовнішим досягненням Бориспільського району вважаємо утримання лідерства в Київській області за показниками формування бюджету, розвитку соціально-економічної інфраструктури, зміцнення галузі охорони здоров’я, створення Нової української школи – реалізації всіх ключових державних реформ, ініційованих Президентом України. Ми сформували близько 25% бюджету Київщини та впевнено посідаємо перше місце  серед 25-ти районів та 12 міст Київської області.

12:11 29.12.2018

Із сесії Бориспільської районної ради: Затверджено головний фінансовий документ, за яким житиме район у 2019-му

21 грудня відбулася 27-ма, остання цього року сесія районної ради. У засіданні та прийнятті рішень взяли участь 30 районних обранців, голова районної ради Владислав Байчас, його заступник Іван Недогибченко, голова РДА Олександр Туренко, його перший заступник Руслан Садовський та заступник Сергій Білецький, сільські голови, керівники установ, управлінь, підприємств району.

11:43 22.12.2018

У РАЙОНІ СВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Гостинці, дитячий сміх, розваги й конкурси – дітлахи Бориспільщини зустрічали довгоочікуване свято милосердя й доброти  - День Святого Миколая. Цей день тримає в передчутті дивовижних подій не лише малечу, а й дорослих.  Культурно-мистецький захід для дітей соціально незахищених категорій  відбувся у районній залі за підтримки Бориспільської РДА, Бориспільської районної ради, управління гуманітарного розвитку райдержадміністрації та служби у справах дітей. Новорічний настрій додали дизайнерські фотозони, красуня-ялика, декорації та столичні актори, які подарували шквал емоцій для нашої малечі. Від імені очільників району Олександра Туренка та Владислава Байчаса здоровив дітей, їх батьків, вихователів заступник голови райради Іван Недогибченко. Кожний учасник новорічного дійства отримав від районної влади солодощі та святкові побажання.

10:39 20.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано