A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

У «БОРИСПОЛІ» ЗАКЛАЛИ ПАМ’ЯТНИЙ КАМІНЬ ЖЕРТВАМ АВІАКАТАСТРОФИ В ІРАНІ

В Міжнародному аеропорту «Бориспіль» відкрили сквер, де заклали камінь пам’яті жертв, які загинули на борту авіалайнера Boeing-737 авіакомпанії «МАУ», збитого зенітними ракетами в небі над Тегераном 8 січня 2020 року.

14:20 18.02.2020

З робочим візитом Голова Верховної Ради проінспектував будівництво нової школи у Горі: чекає запрошення на відкриття

12 лютого 2020 року Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков здійснив робочу поїздку по Київській області. В рамках свого візиту Разумков завітав і на будівельний майданчик майбутньої загальноосвітньої школи в селі Гора.

10:08 13.02.2020

Визначився чемпіон Бориспільського району з волейболу серед чоловічих команд

Минулими вихідними, 8-9 лютого, коли весь спортивний світ відзначає день народження Олімпійського виду спорту волейболу – улюбленої гри мільйонів, відбулися чергові ігри ІV туру другого етапу чемпіонату Бориспільського району з волейболу серед чоловічих команд у Вищій та Першій лігах.

10:00 13.02.2020

Олексій Гончарук: З 1 квітня українці отримають безоплатний гарантований пакет медпослуг

Програма медичних гарантій стартує в Україні з 1 квітня 2020 року. Наразі Міністерство охорони здоров’я України та Національна служба здоров’я України спільно з регіонами працюють над своєчасним запуском реформи. Про це сказав Прем’єр-міністр Олексій Гончарук під час селекторної наради з керівниками ОДА.

09:35 11.02.2020

ВЧИТЕЛІ ЩАСЛИВОГО НАЛАГОДЖУЮТЬ ПАРТНЕРСЬКІ СТОСУНКИ З ОСВІТЯНАМИ СТОЛИЦІ

Ю.Йовбак: "Ніхто не може добитися успіху і утриматися на його гребні без постійного навчання." Цей безпрограшний принцип у всі часи був рушійною силою партнерства. Керуючись ним, Щасливський НВК продовжує розширювати горизонти співпраці.

09:33 11.02.2020

ШВИДКИЙ КЛІЄНТСЬКИЙ СЕРВІС: КИЇВОБЛЕНЕРГО ЗАКУПИВ НОВІ АВТОВИШКИ ДЛЯ РЕМОНТНИХ РОБІТ НА ПОВІТРЯНИХ ЛІНІЯХ

Нові автовишки IVECO закупили для ремонтів та обслуговування повітряних ліній електропередач у 10 районах Київської області. Тепер енергетики Київобленерго зможуть набагато оперативніше реагувати на заявки клієнтів та усувати несправності в роботі електромереж. А жителі області проведуть менше часу без електроенергії в разі аварійних відключень.

09:24 11.02.2020

НА МІСЦІ БОЮ КОЗАКІВ АРМІЇ УНР З БІЛЬШОВИКАМИ БУДЕ МЕМОРІАЛ

У Баришівському районі Київської області, на березі річки Трубіж, що поблизу села Коржі, відбулися меморіальні заходи із вшанування козаків-добровольців із Бориспільської, Вороньківської, Переяславської та Баришівської сотень Армії УНР, які на початку лютого 1919 року стали на захист української столиці від московсько-більшовицьких окупантів.

09:44 10.02.2020

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ СЕРЕД ВЕТЕРАНІВ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ

З 7по 9 лютого в м. Київ у легкоатлетичному манежі Київської міської школи вищої спортивної майстерності відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед ветеранів у приміщенні категорії «Мастерс». Для участі у змаганнях з усіх регіонів України з’їхалось понад 700 спортсменів. Завдяки добрій організації, такі змагання завжди перетворюються у справжнє свято спорту. Адже в секторах для змагань збираються старі друзі, які безмежно люблять легку атлетику. Це дає можливість їм поспілкуватись, згадати свою молодість. Спортсменів приходять привітати їхні рідні та близькі люди, друзі. Вони і самі підтримують, вболівають один за одного і радіють успіхам.

09:39 10.02.2020

Змагання з легкої атлетики в Броварах

У м. Бровари в легкоатлетичному манежі Київської обласної школи вищої спортивної майстерності 8 лютого 2020 року відбулись традиційні змагання відкритої першості Броварського вищого училища фізичної культури з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2006-2008 років народження. У змаганнях взяли участь близько 200 легкоатлетів Київщини, сусідніх областей та м. Києва. Серед учасників цих змагань була і команда легкоатлетів Бориспільської районної КДЮСШ. Для більшості з них цей старт був першим на обласному рівні взимку в спеціалізованому легкоатлетичному манежі. Тож найважче нашим юним спортсменам було впоратись із хвилюванням.

09:31 10.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано