A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

ТЕРМІНОВО: звернення Міністра охорони здоров’я України Іллі Ємця

Дорогі українці! Моє покликання як лікаря-хірурга – рятувати людські життя, як управлінця – керувати успішною медичною установою, як державного діяча – керувати охороною здоров’я багатомільйонної країни. Зараз я говорю і як лікар, як управлінець, і як Міністр охорони здоров’я України.

11:25 16.03.2020

«РОБОТА КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА – ВАЖКА І ЧАСОМ НЕДООЦІНЕНА»

Напередодні професійного свята працівників житлово-комунального господарства «ТС» завітала до комунального підприємства «Горянин» Гірської сільської ради, яке у липні цього року відзначатиме свій 15-річний ювілей. Нині колектив підприємства налічує 48 осіб, тут впроваджують інноваційні технології та використовують сучасну спецтехніку. З першого погляду і не скажеш, що ще п’ять років тому КП було на межі банкрутства.

10:05 13.03.2020

РОБІТНИЧА ДИНАСТІЯ АНТОНЕНКІВ: ВІД БАТЬКА ДО СИНА

Ще 10-20 років тому робітничі династії були повсюди – на заводах і підприємствах, професії передавалася від батька до сина. Нині знайти таку родину – рідкість. Але «ТС» вдалося. Більше того, наша газета розповідала про родину механізаторів Антоненків із Любарець у далекому вже 1993-му. Проте з часом історія знайшла своє продовження. Один із братів на вміщеному фото – Микола Антоненко, згодом пішов працювати у КП «ВУКГ» і його трудовий стаж на підприємстві понад 20 років, згодом туди ж влаштувався на роботу його менший син і дружина.

10:00 13.03.2020

МОЗ повідомляє про два нових підтверджених випадки коронавірусу в Україні

Україні зафіксовано два нових випадки коронавірусної інфекції - у жінки пенсійного віку з Житомирської області та чоловіка з Чернівецької області, дружина якого повернулася з Італії протягом останніх 14 днів.

09:57 13.03.2020

Про тимчасове призупинення навчального процесу в навчальних закладах району

На підставі рішення Бориспільської РДА № 70-01-17/228 від 11.03.2020 "Про протиепідемічні обмеження" в навчальних закладах вводяться протиепідемічні обмеження та тимчасово призупинився освітній процес, тренувальний процес, заняття в гуртках та студіях з 12 березня 2020 року. На час обмежувальних заходів навчання буде дистанційним.

09:54 13.03.2020

До Тараса як на сповідь

Не знаю жодної української родини, де не шанували б Тарасове слово. Хіба можна не любити те, що у батьківських устах звучить як пророцтво, як дороговказ? Здається, знайомимося з ним змалечку, але щоразу відкриваємо незвідані сторінки його життя…

11:13 11.03.2020

Віншували жіноцтво Бориспільщини

Для жіноцтва Бориспільщини цьогорічне свято набуло особливого шарму. Вже в холі районної ради витав передсвятковий дух. Кожна жінка, яка прийшла на районні урочистості, отримала в подарунок квіти й солодощі. Погодьтеся, жінкам для настрою цього вже вистачить. А далі на них чекав святковий концерт, нагородження, а найголовніше - море позитиву і незабутніх вражень про які потурбувалися районна влада, управління гуманітарного розвитку РДА, солісти та художні  колективи Бориспільського районного будинку культури.

11:27 10.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано