A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

У Київській області 216 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної інфекції

КНП Київської обласної ради «Київський обласний центр громадського здоров’я» повідомляє,  що в закладах охорони здоров’я  Київської області та міста Києва, де є боксовані інфекційні відділення перебуває  62 жителі Київської області з лабораторно підтвердженим COVID-19, 154 особи перебувають на амбулаторному лікувальні у лікарів первинної ланки (самоізоляція).

16:21 13.04.2020

«Аби швидко реагувати на проблеми з пандемією, нам просто необхідна допомога з боку бізнесу»

Залучення соціально відповідального бізнесу до боротьби з коронавірусом – загальносвітова тенденція. Отож і для бізнесу Бориспільщини, як ніколи, прийшов час соціальної відповідальності. Керівники району -  Владислав Байчас, голова райради, та Володимир Строкань, голова РДА, зібрали представників бізнесу, найбільших меценатів    та підприємців  Бориспільщини,  аби  підтримати район та громаду у боротьбі з COVID –19.

15:09 10.04.2020

Укрпошта безкоштовно доставить паски додому, - Владислав Криклій

Cкоро настануть святкові Великодні дні в умовах карантину. Вперше за багато років у багатьох поруч не буде рідних, які привезуть великодній кошик, і не працює транспорт, щоб легко без ризику для здоров'я можна було купити його собі самому.

15:52 09.04.2020

КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ БОРИСПІЛЬСЬКОЇ ЛІКАРНІ ІДЕ ЗА ГРАФІКОМ

ьогодні, 8 квітня, очільник Київської обласної державної адміністрації  Василь Володін  перевірив перебіг капітального ремонту частини приміщень КНП БРР «Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування».

17:58 08.04.2020

Позачергова сесія районної ради. Майже два мільйони з районного бюджету на придбання двох апаратів ШВЛ

В умовах карантину проходила позачергова 38-ма сесія Бориспільської районної ради, на яку прибуло 23 депутати. До обговорення питань порядку денного запросили і сільських голів. Головував на засіданні Владислав Байчас.

17:52 08.04.2020

ДИТСАДОК У ГОРІ РЕМОНТУВАТИМЕ БОРИСПІЛЬСЬКИЙ «БКБМ»: ЦІНА ПИТАННЯ

Капремонт дитсадка «Берізка» у Горі виконуватиме бориспільське ПрАТ «БКБМ». Відповідну угоду було підписано 3 квітня. Переможця визнано після проведення п’ятої тендерної закупівлі, попередні чотири за різними причинами були скасовані. Про це повідомив Гірський сільський голова Роман Дмитрів.

16:39 07.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано