A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

ЯК КОЖЕН РЕГІОН ПОМ’ЯКШУВАТИМЕ КАРАНТИН

Міністерство охорони здоров’я запроваджує три критерії, за якими регіони України зможуть самостійно пом’якшувати карантин. Про це на брифінгу у вівторок, 19 травня, сказав міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

14:08 19.05.2020

ПОЖЕЖА У ПРОЦЕВІ: ОДИН ЧОЛОВІК ЗАГИНУВ, ІНШИЙ – ТРАВМОВАНИЙ

19 травня о 00:26 до оперативно-диспетчерської служби Бориспільського району надійшло повідомлення про пожежу у тимчасовій металевій споруді, що у с. Проців на вул. Веселкова, повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області.

14:06 19.05.2020

Інформація про захворюваність на коронавірусну інфекцію на території Бориспільського району

Станом на 19 травня за даними Бориспільського міжрайонного центру лабораторних досліджень на території Бориспільського району зареєстровано 48 лабораторно підтверджених діагнози COVID-19.  

14:04 19.05.2020

АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» УВІЙШОВ ДО П’ЯТІРКИ КРАЩИХ У СХІДНІЙ ЄВРОПІ

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» увійшов до числа найкращих у Східній Європі. Щоправда, загалом у світі він навіть не потрапив до першої сотні, як і жоден з решти українських аеропортів, повідомляє 24tv.ua.

09:30 15.05.2020

НА БОРИСПІЛЬЩИНІ ЗАПУСКАЮТЬ ОНЛАЙН ДЕМО-ПОЛІГОН АГРАРНИХ ІННОВАЦІЙ

Поблизу с. Велика Олександрівка створено перший онлайн демо-полігон аграрних інновацій. Цей дослідницький проєкт, спрямований на пошук шляхів оптимізації собівартості виробництва та збільшення врожайності за допомогою технологій точного землеробства. Про це розповіли організатори проєкту — компанія AgriSpace, за підтримки LNZ Group, Massey Ferguson, Precision Planting, АМАКО, Аgrimatco, BINFIELD та AgriLab, пише сайт АгроПортал.

09:29 15.05.2020

На сесії районної ради: Район житиме в режимі економії та першочергові завдання реалізовуватимуться

На чергову тридцять дев’яту сесію районної ради прибуло 24 районі обранці із 34-ьох. У засіданні взяли участь голова райради Владислав Байчас, його заступник Іван Недогибченко, голова РДА Володимир Строкань, сільські голови, керівники установ, підприємств та організацій району. Сесія проходила, як і кілька попередніх засідань, в умовах карантину.

09:17 15.05.2020

Інформація про поширення коронавірусної інфекції у Бориспільському районі

Згідно даних Бориспільського міжрайонного відділу лабораторних досліджень станом на 12 травня на території Бориспільського району зареєстровано 96 випадків підозри на короновірусну інфекцію.  

11:12 12.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано